serhat ismiyle bir yorum bıraktım hocam. Ayrıca sitenizle ilgili birkaç eleştiri yapmak istiyorum;
* İOS ve Android kategorileri boş. Google verilerine göre ülkemizde mobil kullanım oranı %56 (2015 verileri) bir önceki seneye göre %10 artış göstermiş. PC oyunlarından çok mobil oyunlarla ilgili paylaşımlar daha çok tutacaktır diye düşünüyorum.
* Sitenizin teması çok hoş. Renk uyumu harika olmuş.
* Reklam yerleşimleriniz kötü gibi geldi bana. Sayfa TO benzer sitelere göre çok düşüktür diye tahmin ediyorum. Reklam sayısını arttırıp boyut büyütme yolunu deneyebilirsiniz.
Hayırlı geceler
Oncelikle degerlendirmeniz icin tesekkur ederim, aslinda mobil, android bloglar oyunlara yoneldikleri icin PS4 oyunlarina ele aldik. Cogu PS4 oyununun incelemesi blogumuzda yer aliyor, cunku PS4'un cikisi ile basladik. Ancak bu uyarinizi dikkate alacagiz ve mobil oyunlara da agirlik verecegiz. Temayi ve renk uyumunu begenmenize sevindim.

Reklam konusuna ise gelirsek, evet dusuk ancak temanin kendi alanlariyla oynamak, degistirmek istemedik acikcasi ve cok reklam koyup, okuyucuyu da sikmak istemiyoruz.

Onerilerinizi dikkate alacagiz, cok tesekkurler.
Ben de JC3 yazınıza Enes adıyla yazmıştım.
Blackops 3'e yorum yaptım hocam

Utku Koçkaya ismi ile. Bu arada senin soyad gerçekmi yahu
kullanıcı adımla yorum bıraktım
Herkese bol sans