Arkadaşlar 3 arkadaşla görüştüm.
Birinci kişinin scripti incelemesi 2 gün zamanımı aldı, sonuç yapamam oldu.
İkinci kişi, scripti görmeden 200 tl ye yaparım dedi. Görmeden ve ne istediğimi bilmeden fiyat nasıl verebiliyor anlamadım. O yüzden cevap bile verme gereği duymadım.
Üçüncü kişi, ben yaparım dedi. Fiyat vermedi, yapmaya başladı. Fakat yarım kaldı işlerim yoğun vs. dedi tam 10 günüm gitti.

Yanlış anlamayın hesabını size sormuyorum. Bu nasıl iştir, tanık olmanızı istedim. Bu iş, iş değil mi?
Lütfen konuyla ilgilenen arkadaşlar önce kendi işlerini ciddiye alsınlar. Yaptırmak istediğim işi hobi olarak yapacaksanız hiç ilgilenmeyin.

Ayrıca;
İyi bir yazılımcı scripte bir bakalım, yapabilirmiyiz yapamazmıyız haber veririz diyen yazılımcı iyi bir yazılımcı değildir zaten.

Benim gözümde;
Ben eğer iyi bir yazılımcıysam, bana getirilen işi ya yapabiliyordurum, ya yapamıyordurum. O yüzden bir bakalım, bir deneyelim vs gibi iş yapılmaz! Ne yapılacak iş kaliteli bir sonuç verir, nede bir deneyelimle para kazanılır. Her ikiside oyalanmaktan başka birşey değil.

Bu saçma sapan deneme yanılma yönteminden dolayı güvenemediğim için, +50 itraderin altında olan arkadaşlara parasını iş bitiminde, herşey tıkır tıkır çalıştığında %20 fazlasıyla ödeyeceğim.
+50 itrader üzerinde olan arkadaşlar içinse, iş başı yarısını, iş bitimi diğer yarısını ödeyeceğim.

Hiç kusura bakmayın mecbur kaldım. Hepimiz burda iş yapmaya çalışıyoruz, oyun oynamıyoruz!

Yapılacak iş ve script
DEMO
Kullanıcı Adı: demo.admin
Şifre: 123456

1. Domain uzantısıyla üyelik alınabiliyor, bunu durdurmamız lazım. Yani site.com/ahmet.com şeklinde oluyor. ahmet.com aradaki noktaya (.) izin verilmemeli.

2. Üyeler sitede dış link paylaşımı yaptığında siteye dofollow olarak kaydediliyor. Bunu kapatıp, nofollow haline getirmemiz lazım. Ama sadece dış linkler için, iç linkler dofollow kalacak.

3. Kullanıcılar siteye ekledikleri içerikleri sildiklerinde, arama motorlarında indexlenen linklere girince 404 hata sayfası açılıyor. Bu sayfa yerine random olarak başka bir linke gitmeli. Yani amaç, 404 hatası veren sayfa, içeriği olan bir sayfaya gitmesi.

4. Sitede hangi kullanıcı hangi içeriği eklerse eklesin, konu title kısmı kişinin adı soyadı şeklinde çıkıyor. Bunun yerine sistem otomatik olarak kullanıcının eklediği içerikten 4 veya 5 kelimeyi title la dönüştürmeli.

5. Şuanda tüm linklerin description kısmı varsayılan olarak tek bir cümle olarak çıkmakta. Bunlar sabir bir cümle değilde, her linkin kendine ait 170 karakterli cümlesi olması gerekiyor. Bunu içerikten otomatik çekecek.

6. Aynen 5. madde gibi keywords leri içerikten 5 kelime olarak eklemeli.

4. 5. 6. maddeler için not: Bunlar admin panelden değiştirilebilmeli ve yeniden düzenlenebilmeli veya tamamen silinebilmeli. Yani bu yetki admine verilecek.
Eğer kullanıcının paylaştığı içerikte herhangi bir yazı yoksa, atıyorum kullanıcı sadece bir resim eklediyse, o zaman bu maddeler için varsayılan title, description ve keywords eklemeli. Daha sonra admin bunları admin panelden manuel olarak düzeltebilir.

Yapabilecek arkadaşlar süre ve fiyat verirlerse sevinirim. Aynı zamanda sesli görüşebilmek için whatsapp numarası veya skype verebilirler.