Merhaba arkadaslar,
Daha önce atılmamış popüler olan tweetler alinicaktir. Maximum 140 karakter olacaktır.
Min. alım miktarı : 500
Max. alım miktarı : 1.500 ( su an için )

Tweet kategorisi : aşk,sevgi vs. ( Örnek hesap @alkolikabi / bu hesaptaki tweetleri kontrol edebilirsiniz. Bu tar tweetler olacaktır ) .

Tweet kategorisi2 : komedi,mizah,eğlence ( örnek hesap belirtmiyorum , konu direk açık )

Tweetleri daha önce büyük , fenomen hesaplarda atılmış olmamalı. Örnek hesaplar verdim o tarz sağlam gerçekten okunmaya değer , güzel tweetler alinicaktir.

Not : kategori karışık olabilir. Dediğim gibi başka hesaplardan çekme tweetler olmasın yeter , bu işlemi zaten ben yapabiliyorum, milyonlarca..

Not : PM atarken örnek birkaç Tweet gönderin. Tweet adedi vr fiyaini gönderin değerlendirelim.
Tekerleme tarzı saçma sapan tweetler istemiyorum arkadaşlar lütfen. Tam istediklerimi konuda belirttim sonradan bir aksilik çıkar ise, kisi konumu okumuş ve bu kuralları kabul ederek satışını yapmış var sayar.

tweetler txt, xml halinde olabilir. sadece aralarında reklam olmaması ve alt alta olması gerekmektedir..
İyi forumlar.