buraktuncel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar herkese merhaba,

affınıza sığınıyorum forum kurallarını henüz okuyamadım başlıkta ve makalede problem varsa lütfen kusura bakmayın.Yeni katıldım. Çünkü piskolojik olarak çökmüş bulunmaktayım.

instagramda 90 Bin kişilik ticari hesabım bulunmaktadır. Daha doğrusu taydı. Lakin bu sayfa böyle botlarla takipçi alımlarıyla vs. büyütülmedi reklamlarla ve büyük maliyetlerle, gece gündüz emeklerle büyütüldü. Ve bunun üzerine bizim güzel instagram kardeşimiz uyarı bile vermeden nikenin şikayeti üzerine, nike fotoğrafı paylaştığımı ön görerek uyarılmadan hesabımı silmiştir. Kastı yapmadığım bir durum bu durum karşısında ne yapmam gerekiyor, instagram ile nasıl iletişime geçebilirim ? ne gibi yol izlemem lazım lütfen yardımlarınızı ve dualarınızı bekliyorum

giriş yaparken verilen hata : HATA, Hesabın koşullarımızı ihlal ettiğin için kapatıldı. Hesabını nasıl geri alabileceğini öğren.,

Bu son cümle bana biraz ümit veriyor : hesabını nasıl geri alabileceğini öğren..

Teşekkürler
"Hesabınız koşullarımızı ihlal ettiği için silinmiştir. Bu hesaba giriş yapamayacaksınız ve hesabınızı hiç kimde göremeyecek. Bu tür ihlaller nedeniyle silinen hesapları geri koymamız mümkün değildir. "

bence siz ümidi kesin hocam