Keşke beni yanıltmış olsaydınız, fakat aynı tavır halinde cevap yazmaya da hiç erinmiyorsunuz, Eren Bey.

Etik kavramından bahsederken etik olmayan bir davranış sergilemekte son derece etik olsa gerek sizin açınızdan.

Kaldı ki, belirli bir ücret politikasından sonra değişim göstermenin çok da yadırganabilir bir tarafı mevcut değil, ticaret dönüyor sonuçta ve yatırımın geri dönüşüne göre bir strateji sergilemekte de sakınca görmüyorum, ICANN vergilerinde artışlar vb nedenler en basitinden.

Konuya romantik yaklaşmamamı tavsiye ederken bile drama içinde bulunduğunuzun farkındasınızdır sanırım, sadece ben değil, birçok kişi bu gibi sebepler yüzünden yurtdışı firmalarını kullanmayı tercih ediyorlar.

Alantron'un resmi sözcüsü olmayıp da bu tür bir tutuma girip kendi firmanızı yerin dibine sokmaya çalışmakta da ayrı bir facia tabi.

"Yanılıyor da olabilirim fakat WHOIS sunucularına baktığımızda Türkiye'de Resellerclubdan bağımsız kendi sistemlerine sahip bir tek Alantronu görüyoruz. Bu Alantron hariç yerli firmaların tabelasında ICANN akredite yazman (registrar) yazmasına karşın gerçekte kendileri de Resellerclub bayileri anlamına geliyor olabilir. Buradan resellerclub ın Türkiye pazarına etkisi kestirilebilir."

Bence siz bu işi bırakın, ne kendinizi ne de bünyesinde çalıştığınız firmayı lekelemeyin derim.