byjameson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar son zamanda geliştirdigim ve test ettigim Yeni dailymotion bot sizlere kiralıyorum öncelikle botu bir görelim.

Uzun zamandır bot işiyle uğraşıyorum buda ref linkim : https://www.r10.net/bot-yazilimlari/1...ci-teslim.html

Bot günlük dailymotion limiti olan 28 video limitine kadar yükler. Bu videolar sizin seçtiğiniz youtube kanallarında anlık olarak düşen videolardır. Şöyle oluyor bot takip ediyor kanalı ve video düştüğü gibi sizin dailymotion hesabınıza yüklüyor.!Tabiki belli değişiklikler ve özgünleştirmeler yapıyor uzerinde.

Şimdi ise Kazanç Kanıtımıza geçelm buyrun test account ss sini paylaşıyorum

kanalın 4. gündür var ve 3 günlük ödeme tablosu burada yorum tamamen sizin.!!

Bot kullanımı çok basit tüm kurulumlarına kadar kendim yapıyorum birdaha bota hiçbir şekilde bakmıyorsunuz.

Botun kullanımı aylık 150 TL dir. İlk ay herkesin deneyip görmesi için 100 tl olarak belirledim. Yani bu 100 tl süresi Şubat Ayının başına kadar geçerlidir.!

Youtube kanal takip limiti 30 dur. Bana 30 kanal söyleyeceksiniz ve bu 30 kanalı sizin sisteminize giricem 5 dakikada bir kontrol edilecek sistem tarafından.Ardından gereken yapılacak

İletişim için skype:byjameson

NOT: HERGUN GUNLUK OLARAK GÜNCELLENECEKTİR ÖDEME TABLOSU
AYRICA ARKADAŞLAR BU BİR GELECEĞE YATIRIM İŞİDİR AYDA 840 VİDEO ALIR KANALINIZ. BELKİ İLK AY 10K OLMAZ 2. AY 30K OLMAZ AMA 3. AY BIR BAKARSINIZ 1M OLMUŞ BUNU BİLEMEZSİNİZ! KİMSEYE 4 GÜNDE GÜNLÜK 58$ VERICEK BİR BOT SAĞLAMIYORM SORAN ARKADAŞLAR OLUYOR ZATEN GARANTİ HERGUN HER AÇTIĞIM HESAP BÖYLE PARA VERECEK OLSA KENDİME YAPARIM SATMAZDIM. BU HESAP 4. GÜNDE TUTTU AMA SİZDE 40. GÜNDE TUTAR 400 DE TUTAR 1. GÜNDEDE TUTAR BUNA GARANTİ VERMİYORUM! Saygılar
Ref olmak istiyorum müsade varsa.