3-4 yildir aktif olan egitim sitemizin hiti bir yila kadar gunluk 5k civarindayken son bir yildir ilgilenmedigimizden oturu yazilarda guncelligini kaybetti ve site hitleri 1-1.5k ya indi. son olarak bir hafta once site hostingi kapandi ve hicbir veriyi kurtaramadik. sizlere danismak istedigim , siteyi elimdeki 5-6 ay oncesinin yedegiyle yukleyip mi devam edeyim yoksa yeniden bir wp kurup guncel iceriklerle yeniden mi baslayayim. bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum. yeniden baslamaya daha sicak bakiyorum cunku icerikler zaten guncel degil ve siralamalari dusmus. yeniden basladigimda eski indexler nasil olacak ve ceza gibi bir durum soz konusu olurmu ?
yardimci olan arkadaslara simdiden tesekkurlerimi iletiyorum.
Merhaba,
https://archive.org/web/ buradan bir kontrol edin sayalarınız görünüyorsa eski içerikleri kontrol ettirin başka sitelerde paylaşışıyor mu sonuçta nekadar size ait olsada uzun süre kapalı kaldı siteniz, yeniden aktif etsenizde kopya içerik konumuna girebilirsiniz. Başka sitelerde yoksa şayet makalelerde rütuşlar yapıp ekleyin.
Hani ben uğraşamam diyorsanız mecburen sıfırdan başlayın ama arkadaşım demiş yuklarıda onun gibi eski yararlı konuları çekin, sayaç duruyorsa hangilerinden hit geliyorsa o konuları önemseyin, diğerleri çöp olsada sorun olmaz.
Saygılar.