yenibilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorunuz çok anlaşılır değil arkadaşım. Ben anlayamadım şahsen tam olarak ne demek istediğinizi. Örnek üzerinden tarif ederseniz tavsiyede bulunurum.

Yalnız şunuda ekleyeyim. Etiket sayfalarınızın mevcut konunuz yerine çıkması mevcut konunun değersiz olduğunun bir göstergesidir. Film sitelerinde çok fazla alt arama olduğu için doğaldır etiketlerden ziyaretçi çekimi ancak asıl ziyaretçiyi ana konu çekmeli.
Evet biraz anlaşılması zor anlattığım doğru ancak konu da biraz öyle.

Etiket sayfasının yükselmesine bende çok şaşırdım. Site bir film sitesi değil ancak bir film sitesi üzerinden örnek vereceğim.

Örneğin;
Etiket sayfası: poyraz karayel kanald (bu etiket)

Arama sonuçları:
Poyraz karayel yeni bölüm
Poyraz karayel son bölüm
Poyraz karayel izle

gibi sonuçlarda bu etiket sayfam çıkıyor. Normal konularımda aramalarda var ancak etiket sayfası onlardan bir tık yukarıda.
Şimdi sorum şudur;

Googlede "Poyraz karayel yeni bölüm" diye arama yapıldığında etiket sayfasının açıklamasında eskiden girdiğim bir yazının başlığında bu anahtar kelime olduğu için sıralamada çıkıyor. Benim bu girdiğim yazı 2. sayfaya geçince etiket sayfasında "Poyraz karayel yeni bölüm" anahtar kelimesi kalmayacak böyle olunca ben bu aramada düşer miyim sizce?

Umarım bu sefer anlatabilmişimdir.