Mr.Jemns adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı durumla karşı karşıya kalan bir arkadaşıma destek verdim. Bilirkişi atandı ve beraat etti. Çünkü bırak kendi internetini kendi cihazlarından da herhangi bir şey bulunamadı 1 ay boyunca bilgisayar, telefon ve tabletinin gelmesini bekledik.

Bir de şöyle düşünelim bir misafir geliyor size, alıyor internet şifrenizi ki hayır ben vermeyeceğim diyemezsiniz veriyorsunuz... Girdi küfür etti ben niye suçlanıyorum?

Yani bu işler çok karışık,

Bir küfür için 5 yıl hapis cezası mı versinler adamcağıza yani? Kendi iradesi dışında olmuş bir olay için. Bu ülkede adam öldürüyorlar, 1 sene yatmıyorlar.

Toplum bilinçlendirilmeli ve bu devletin elinde, her şeyi devletten beklenmesine evet bende karşıyım ancak ülkemizde hâlâ adam gibi bir teknoloji eğitimi verilemiyor okullar da... Gelişmiş bir çok ülke de ilkokuldan itibaren yazılım ve programlama eğitimleri verilmeye başlandı.
Abi bilincli degilse kullanmasin. Bilinclenince kullansin. Iyiki hakim degilim ben basit dusunuyorum. Hakimde muhtemelen konuya hakim olmadigi icin boyle dusunecektir. Her neyse hepimiz biliyoruzki hicbirsey cikmiyicak. Yani bosveriiiiin