Merhaba arkadaşlar, fake facebook hesapları temin ediyorum. Hesaplar temiz ip & ile açılır. Facebook profil fotoğrafı, kişisel bilgileri, sayfa beğenisi, oyunlara giriş şeklinde kolay kilitlenmemesi adına işlemler gerçekleştirilir.Mail hesapları mail.ru'dur. Mail şifreleri ve facebook şifreleri aynıdır. Talebe göre bayan / erkek - yabancı / türk hesapları oluşturulur. Hesaplar mobil onaysızdır, talebe göre mobil onaylı şekilde de temin edilir.Mobil onaylı hesapları ise 2.5 tl'den temin ediyorum. Uzun vadeli, kesintisiz çalışma gerçekleştirilebilir. Alınan sipariş en kısa sürede teslim edilir, ilk girişte problem yaşanan hesaplar telafi edilir.
Not : Hesaplar kesinlike hack değildir, tarafımızdan açılan fake hesaplardır. Bazı arkadaşlar eski tarihli hack hesapları "hack değil" diyerekten çok uygun fiyatlara veriyorlar. Bizim hesaplarımız o şekilde değildir.
hesaplar " kullanıcı@mail.ru - 45334uhsa (şifre) - 01.01.1990 (doğum tarihi) " formatında teslim edilir. dileyene demo hesap verebilirim
En az satış miktarı 20 adettir.
İlave :
* 6 aylık - 1 senelik yabancı fake hesaplar temin edilir.
* Gerçek arkadaşlı fake bayan hesaplar temin edilir.
Skype adresim : vcc@hotmail.com.tr
uzun zamandir yüklü miktarlarda hesap alimi yapiyorum sorunsuz hizmet için teşekkürler.
20 adet hesap alındı arkadaş tecrübeli. İyi satışlar.
20 adet hesap alındı. Sıkıntısız ve hızlı alışveriş.
20 adet hesap alındı güvenilir arkadaş