Mr.Jemns adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hakim bu konulara yabancı değil ise beraat verecektir,
Değil ise, 5 yıl içinde tekrarlamama koşuluyla da serbest bırakılacaktır.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:14:01 -->-> Daha önceki mesaj 13:06:19 --

Çok yanlış düşünüyorsunuz bence, IP değişkenlerinde bazen süre kayması olabiliyor veya virüslü programlar aracılığı ile bir çok şey olabilir. Bilgisayarda ve telefonda kullanılan programların crackli olması bilinip bilinmemesi gibi faktörler var yani biri bir program yükledi diye veya şifresini 123456 koydu diye neden suçlansın? Sen insanları bilinçlerdirmez sadece tüketime yöneltirsen çok doğal ve hukukun ana amacı kamu vicdanını sağlamak ve rahatlatmaktır.

Bu ülkede ki milletvekilerinin bir çoğu bile 2, 3 sene öncesine kadar şifrelerini 123456 olarak yapıyorlardı Bir şey olsaydı veya x isimli şahsa küfretselerdi kendileri mi sorumlu olacaktı? Hayır, ilgili kurum kimin çaldığını ve kimin küfrettiğini araştıracaktı.

Eğer hukuk çifte standart gözetiyorsa zaten onun adı hukuk değildir.

İlettiğim içeriklerde şahsınıza dair herhangi bir şey söylemedim sadece düşüncelerimi aktardım.
Tamam bende hukukun duzgun islemesinden bahsettim. Internet kimin ? Bu adamin. Bilgisayar kimin? Bu adamin. Bu durumda bunlarin guvenligini saglamak bilincli veya bilincsiz o adamin hakki. Tabiki ulkemizde dedigin gibi bilinclendirne yapilmiyor ama bunun suclusu mahkeme degil. Bu sebeple once bu adam suclu bulunmali. Sonra eger adam sucu kabul etmiyorsa git abicim sikayet et polise bulsunlar buluncada ben sizin yuzunuzden mahkemeden ceza aldim bunu karsilayin diyip parasini veya manevi zararini alsin. Senin soyledigin durum insiyatif oluyor aslinda. Cunku hakim mantikla dusundugunde benim dedigim sonuca varacaktir ama kisinin bulundugu durum ve bilgisini goz onune alinca insiyatif kullanip daha detayli arastirma talep edecektir. Bu tamamen insiyatif. Birde soyle dusun. Ayni suclamaya sen hedef olsan ? Elin ayagin tutuyor interneti cok kullaniyosun vs. nasil hakimi inandiracaktin yapmadigina? Inanmamasi demek o adama uyguladigi insiyatifi sana uygulamamasi demektir. Bu da acikca ayrimciliktir. Onun sorunu var veya yok. Ikinizde insansiniz neticede.