Alıntı
Herhangi bir haber ajansı ile çalışmıyorum. Haberlerim kopya değil. bazen çok nadir devlet kurumlarının web sitelerinden alıntı yapıyorum o da nadir.

Haberler için şu ana kadar bot kullanmış değilim

Geçen süre zarfında bu güne değin siteye 1700 haber girdim. Tüm haberleri siteye tek başıma ve tek tek ben giriyorum. Bana gelen haberler başka sitelerde de yayınlanıyor.

Haberleri ben yazmıyorum. Sağlam bir kaynaktan her gün bana ortalama 30-40 haber geliyor. Gelen haberleri başlık ve içeriklerinin bazı bölümleri üzerine oynama yapıyorum.
09:00 - 19:00 arası içerik girmişsin. Toplam 1700 haber eklemişsin. Ziyaretçi ortalaman 70 civarı.
Hayatında emin ol 1700 haberi girdiğin süre kayıptan başka birşey değil.

Bir Niche site açsan ya da 1700 haberi, haber sitesi yerine atıyorum Sigortacılık hakkında yazsan, şimdi burada Adsense geliriyle gerçek bir başarı hikayen olabilirdi.

Haberin geldiği kaynağın sağlam olup olmaması mühim değil. Sen başlık ve birkaç yerde oynama yaptın diye o içerik spam olmuyor anlamına gelmiyor. Türkiye'de bu lafı ilk kim ortaya attı bilmiyorum ama insanlar zannediyor ki yazıda birkaç yer değiştirince hem spamdan hem teliften kurtuluyorsun.
Bir haberin altına pasif link eklediğin zaman bile telif işletilir.

Gelen 30-40 haberi değiştirmeye harcadığın sürede, günde 10 haberi 150 kelimeden kendin yazsan ilerleyen aylarda zaten sitenin otoritesi artar, bir süre de içerikleri zamanlayıp gece-gündüz girecek şekilde düzenleyip 20-30'a çıkartsan News'e bile kaydolabilirdin.

Sonuç olarak 1700 içerik ve 2 aya ortalama 70 ziyaretçi başarı değil, vakit öldürmektir maalesef. Adsense'ten gelecek 0,50 KR - 1 TL için sosyal hayatına daha fazla vakit ayırabilecekken bilgisayar başında zaman öldürmeye değmez.