Merhabalar
Siteyi geçtiğimiz yıl haziran ayında açtım.
Herhangi bir haber ajansı ile çalışmıyorum. Haberlerim kopya değil. bazen çok nadir devlet kurumlarının web sitelerinden alıntı yapıyorum o da nadir.
Haberler için şu ana kadar bot kullanmış değilim
Geçen süre zarfında bu güne değin siteye 1700 haber girdim. Tüm haberleri siteye tek başıma ve tek tek ben giriyorum. Bana gelen haberler başka sitelerde de yayınlanıyor.
Haberleri ben yazmıyorum. Sağlam bir kaynaktan her gün bana ortalama 30-40 haber geliyor. Gelen haberleri başlık ve içeriklerinin bazı bölümleri üzerine oynama yapıyorum.
Haber sitesi yönetmek gerçekten de zor.
Bence işin en zor kısmı, adsense'ın haber sitelerine daha az gelir dağıtması.
Bugüne kadar site için hiç bir şekilde reklam çalışmam olmadı. Günlük tekil ziyaretçi ortalaması 100-150 arası. Bu rakamların komik kaldığının farkındayım.
Siteyi nasıl tanıtacağımı daha doğrusu ziyaretçiyi siteye nasıl çekeceğimi biliyorum ama bunun için şimdilik acele etmiyorum.
Siteye 1 yıllık beta süresi zamanı verdim. Bu bir yılda site alt yapısını güçlendirme ve ekip oluşturmak için çalışacağım. İnşallah bu konuda başarılı olurum.
Bu arada Google News'e başvuru yaptım. Başvurum %60 oranında değerlendirme de bekliyor. Büyük ihtimalle red edilebilir de Bakalım kısmet...
Şimdilik aktaracaklarım bunlar....