Konuyu açan arkadaş yeni fizigin hayırlı olsun ne diyelim güzel görünuyor eskiya nazaran.
Bende haftada 25 litre bira içiyorum. 5 günü fix pc basındayım calısmıyorum web işleri bi halı saha maçım var tek haraket o.
İki 3 ögün fındık fıstık eksık olmuyor 65 kiloyum 183 boy var.
5 6 Yıldırda içtigim biranın haddi hesabı yokdur gram göbek yok.
1 Yıldır bira içen arkadaşda 7 aylık hamile gibi göbek var.
Kilo işi ne yerseniz yiyin sıç.ana kadarda yeseniz alamazsınız metobolizma meselesi.
Kuru fasulye yiyorum 5 dakka sonra salmaya başlıyorum nasıl bir sindirim ve yakma varsa ben halimden memnunum bi 5 kilo alsam biraz daha iyi olurda yok naptıysam alamadım sanırım 30 dan sonra

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:28:18 -->-> Daha önceki mesaj 22:25:05 --
Neyden girdigin önemli dostum 1 gece nezarette yattım sanırım bende bi 2 kilo vermişimdir.
Haksız bi olaydan 6 ay yersin dedilerdi allaha şükür bişey olmadıda dogru söylüyorsun insanın sigaradan başka bişey içesi gelmiyor 10 gün diyorsun bide özgürlüne alışmış insanlar için 6 ay bile çok sanırım ben gitsem zaten zayıfım erir geberirim herhalde allah kimseyi düşürmesin.
Öncelikle herkesin bir kalori ihtiyacı vardır. Bu kalori hesaplamanızı internetten kalori ihtiyacı hesaplama diye aratırsanız ihtiyacınız olan kaloriyi öğrenebilirsiniz. Siz karnınızı alkol ile doyuruyorsanız alkolün hiç bir besin değeri olmadığını ve kilo alma imkanınızın olmadığını gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Bira içen kişilerin midesi çuvala dönüyor, göbek ileri fırlıyor sonrada halkımız alkolün kilo aldırdığını düşünüyor.
Alkol vücutta enerji olarak kullanılıyor evet fakat siz alkol ile kilo alamazsınız böyle birşeyin imkanı yoktur. Kendinize düzenli bir beslenme programı uygulayıp ihtiyacınız olan kaloriyi 300-400 geçerek kilo alabilirsiniz. Daha detaylı bilgi isterseniz pm atın yardımcı olayım.