aksamci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocm bende tam 1 aydır net ariyorum walla ama inanın bulamadım daha hepsi brbirinde beter ama en iyi sonucu superonlinede gördüm size facebook sayfalarını vereyim detaylı bir incelem edin öyle karar verin bence en mantıklısı bana süperonline geldi bu yorumları okuduktan sonra

VODAFONE

SUPERONLİNE

TTNET

Hala bulmadıysanız buyrun gelin sizi benim aracılığımla Turkcell SüperOnline"ya geçirelim. Sabit telefon verginiz dahil 16mbit hız ilk 3 ay bedava 100 dakika her yöne görüşme "24 ay boyunca geçerli!" aylık 64 tl

Yeni nesil ithal 300m çekme garantisiyle modem ile birlikte evinizde sözleşmenizi imzalatacağım.Sizi asla bir yere yormayacağım ve benim takibim kontrolümde gerçekleşicek herşey.

Konuyla ilgili bana dönüş yapabilirsiniz.

constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Superonline yada turk.net
Sizde düşünürseniz beklerim dönüşlerinizi.

CodeS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğerki teknik sorun yaşamıyorsanız ttnet kullanın ama

mahallede kablo çalınır 1 haftada anca kabloyu tamir ederler.
şuan hala yaşadığım sorun sürekli kopma kesinti hız düşmesi akk sıfırlama sorunu gibi sorunlar yaşamak istemiyorsanız ama ha ttnet uzak durun.

hala sorun yaşıyorum inanırmısın şuraya cevap yazmam 10dk sürdü.

superonline bakıyorum şuan büyük ihtimal geçiş yapıcam böyle kalitesiz saçma hizmet olmaz 1 ayda 50 kere ara düzeltildi diyip kapatırlar düzelmez gelip sana elit teknik paketi satalım derler yoksa kipler gelip hattı incelemez.

uzak durun ttnetden
Sizinle bireysel temsilciniz olarak ilgilenebilirim. Konuyla ilgili gsm numaranızı özel mesaj ile dönüş yapın yarın görüşelim.