Konuyu açan arkadaş yeni fizigin hayırlı olsun ne diyelim güzel görünuyor eskiya nazaran.

Bende haftada 25 litre bira içiyorum. 5 günü fix pc basındayım calısmıyorum web işleri bi halı saha maçım var tek haraket o.
İki 3 ögün fındık fıstık eksık olmuyor 65 kiloyum 183 boy var.
5 6 Yıldırda içtigim biranın haddi hesabı yokdur gram göbek yok.
1 Yıldır bira içen arkadaşda 7 aylık hamile gibi göbek var.
Kilo işi ne yerseniz yiyin sıç.ana kadarda yeseniz alamazsınız metobolizma meselesi.
Kuru fasulye yiyorum 5 dakka sonra salmaya başlıyorum nasıl bir sindirim ve yakma varsa ben halimden memnunum bi 5 kilo alsam biraz daha iyi olurda yok naptıysam alamadım sanırım 30 dan sonra

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:28:18 -->-> Daha önceki mesaj 22:25:05 --

F3rh4t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
92 kiloydum 10 gün ceza evine girdim çıktım 81 kiloya düştüm tavsiye ederim body den daha etkili
Neyden girdigin önemli dostum 1 gece nezarette yattım sanırım bende bi 2 kilo vermişimdir.
Haksız bi olaydan 6 ay yersin dedilerdi allaha şükür bişey olmadıda dogru söylüyorsun insanın sigaradan başka bişey içesi gelmiyor 10 gün diyorsun bide özgürlüne alışmış insanlar için 6 ay bile çok sanırım ben gitsem zaten zayıfım erir geberirim herhalde allah kimseyi düşürmesin.