Bende 23 yaşındayım hayatımı kabusa çeviren hastalık konu başlığını görünce bile tuhaf oldum Allah düşmanımın başına vermesin ameliyat öncesi local aneztesi yapıyolar ameliyat yaklaşık 45 dakika sürüyor sonrası odaya dinlenmeye gönderiyolar 9 saat uyuşukluk geçmemişti lavaboya bile gidemiyodum alt kısım tutmadığı için ameliyattan sonra 1 ay boyunca çekersin pansuman dikiş alımları vs. bunların hiç biri önemli değildi ama o pamuksu hemşirelerin her kontrole gittiğimde kaseye oyun hamuru muamelesi yapmaları Hala aklıma geldikçe utanıyorum Ameliyattan sonra inanılmaz bir rahatlık ama aklının bi köşesinde ya yine olursa ihtimali
Belirtileri ise eğer boxerda kan veya sıvı bir akıntı varsa ve sürekli kaşınıp otururken rahatsızlık hissediyorsan geçmiş olsun

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:22:06 -->-> Daha önceki mesaj 21:20:57 --

Metins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Otururken Ağrı Yapar.Bölge Şişnkin Olur.Akıntı Olur.Bölgede Yavaş Yavaş Delikler Olur.Zamanla Delikler Genişler.
Hocam delikleri nasıl görsünler akıntı ve hafif kan noktaları varsa kıl dönmesi işte