Metins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Bende Olalı 2 Ay Oldu.Bende 20 Yaşındayım.Ne Kadar Erken Olursan Senin İçin Daha İyi,Ayrıca Çok Büyük Değilse Kesinlikle Mikro Sinüsektömi Yöntemi İle Amelyiat Olmanı Tavsiye Ederim.Doktoruna Sor.Ameliyat Biraz Zahmetli İş.2 Ayda Anca Düzelebildim.Dikişlerden Biri Tutmamıştı.
Ameliyat Süresini Hatırlamıorum.Belden Aşşağı Uyuşturdular Ama 30 Dakka Falan Sürdü Galiba.Mikro Yöntemi İle Olursan Aynı Gün Oturabilirsin,Ama Normal Ameliyat Olursan.1 Ayı Bulur.Ahım Şahım Ağrı Olmuyor.Bol Bol Serum Yiyorsun Zaten.Sadece Çişim Geldi Yapamadım.Patlıcam Hala Çisim Gelmiyor.En Sonda Hemşireye Söyledim,Erkek Hemşire Geldi.Penisten Bir Hortumla İşi Halletti.(Çok Mutlu Olmuştum.Hani Çişini Yapınca Bir Rahatlama Gelir Ya.Bunda Saatlardir Yapamadığını Bir Anda Yaptığını Düşün.Sağlam Torba Doldurmuştum Ameliyatta Sonrasın Dikişleri ALırken Falan Acıdığını Hatırlamıyorum.İçiniz Rahat Etsin,Düzgün Bir Yerde Olmaya Bakın.Ha Bu Arada Poponuzdan Vakumlu Pompa İle Dolaşıcaksınız.Hastanede İlgi Görebilrsiniz.Ayrıca En Sevmediğim Noktalardan Biri.Doktorlara Sadece Popomuzu Gösteririz Dedik.Adamlar Sedyeden Diğer Sedyeye Yatırırken.Altım Komple Açıldı.Bayan Doktorlarda Dahil Ne Varsa Gördü Aklına Takılan Birşey Varsa Söyle Yardımcı Olayım
@Burak34
kardeşim peki kıl dönmesinin en belirgin belirtileri nedir? nasıl anlaşılıyor yanı..