ugurturkmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim anlamadığım birşey var. Bizim ülkemizde bazı şeyler yapıldığında neden destek çıkılmıyor da, direk baltalamaya çalışıyoruz ? Neden yanında olmuyoruz ? Eğer çok iyi biliyorsan insanlara yardım etmek için sen çekersin videolarını eklersin izleriz. Herşeyin en iyi bilmişi sizsiniz kralsınız. Ama destek olmak yerine böyle köstek oluyorsunuz ki siz kimsiniz bana emir verici konuşuyorsunuz, eğer hoşuna gitmiyorsa izlemezsin.
Bence yukarıda sizi eleştiren kişi kötü niyetle bir eleştiri yapmamış. Ben söylediklerine katılıyorum. Sorunuzun cevabına gelince.

Bazı şeyler iyi yapmıyoruz da ondan.
Çünkü bilmediğin/uzmanlık alanın olmadığı bir konuda, insanları yanlış yönlendiriyorsun. Sen kendince iyilik yaptığını düşünürken, insanlara kötülük yapıyorsun. Yaptığınız şeyin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum.

Kişisel fikrim, uzmanlık kazanmadan bu tür işlere girmek kesinlikle sakıncalı. Böyle şeyler yerine, karşılaştığın hatalarda çözdüğün problemleri bloglayabilirsin. Böylece o hatayla karşılaşacak kişi, senin çözümünden faydalanabilir. Ama bu tarz derslerin yarardan daha çok zararlı olduğunu düşünüyorum.