Ben kendi adıma bugüne kadar bir sorun yaşamadım. Sitelerim eski sitelerdir. Biz baiduya ekleme yaptığımızda kod falan çıkmıyordu, site ekle diye bir form vardı oradan ekleniyordu. Şimdi güvenlikli kod falan yapmışlar.
Verdiğiniz siteyi inceledim. Normalde nofollow çıkış vermiş sorun olmaması gerekirdi. Ama aynı sayfadan ad**t sitelere çıkışlar varsa bu soruna neden olmuş olabilir. Sonuç olarak yeni, güçsüz ve backlink yapısı oluşmamış sitelerin bu durumdan olumsuz etkilenme ihtimali var.
Geçmiş olsun.
Hocam sitelerim yeni değil. alexa da 50k'larda olan ve 4-6 senelik sitelerden bahsediyorum. ben de kodla eklemedim. tamam tecrübeli olabilirsiniz ancak sizden daha tecrübeli olanların da var olduğunu unutmayın. no follow da her zaman bizim düşündüğümüz gibi olmuyor malesef. siteleri kaldırınca hitim tekrar eski seviyesine geldiyse demek ki etki ediyor. bahsettiğim siteler baidunun aldığı aynı indeksi alıyor. içinde ***** var mıdır yok mudur bilemem.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:48:33 -->-> Daha önceki mesaj 16:21:10 --
Orası öyle tabi

İstermisin yarın sabah yüzlerce konu açılsın sitemi baidudan nasıl sildirecem diye
Heh. Bu konuda bir yöntem söyleyecektim ama kaldırılmış. Baidu da sanırım Google gibi Feedback yöntemine geçmiş. Eskiden bir mail ile hallediyorlardı işini 1-2 gün içinde.