saintx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
composer.json'u süs olsun diye mi koydun? define olayı bence yanlış. dotenv kullanman daha iyi olurdu. phpdoclar eksik onlarıda eklemek gerek. unit testler? directory structure hatalı düzeltilmesi gerek. pat diye v1'e atlamışsın. çok eksik var. sem-ver gideceksen alpha ve betayı uzun tutman gerekirdi. kısacası daha olmamış bu. çok ekmek yemesi gerek.

ayrıca burda biraz iğleneyici konuşmuş olabilirim. sakın ha! alınmanı istemem.
Exodrum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi yorumuma göre ortaya birşeyler çıkardım. O niye yok bu niye yok sorularını yapıcı bulmuyorum, adı üstünde zaten mini bir çatı. MVC ortamını sunmaktı başlangıçta amacım. Daha sonra ufak tefek bazı kolaylıklar da eklemek istedim. Composer için çok istek geldi, herhangi bir bağımlılık yok ama yine de ekledim ileriye dönük bir adım olarak. Teşekkürler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:03:49 -->-> Daha önceki mesaj 18:02:51 --

@AlperenSonad, library yerine plugin yapısı var. Kılavuzdan inceleyebilirsin.
jebias adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Namespace'leri kullanın hocam. Sınıflarınızı doğrudan global namespace altında tanımlamak pek iyi değil. Namespace'leri kullanırsanız, daha iyi bir autoloader'da kullanabilirsiniz(composer'ın ki olabilir mesala).

Her dosyanın üstünde doğrudan erişim yapılıp yapılmadığı kontrol ediliyor, bununla uğraşmak yerine: front controller'ınızı public/ dizinine taşıyıp, web server'lara root dizin olarak public/ dizininin gösterilmesini söyleyebilirsiniz.

Uygulamanın belirli aşamalarında event'ler yayabilirsiniz, tabi bu event'leri dinleyebilecek mekanizmayıda oluşturmanız gerekir. Kod standartlarına uymanızı tavsiye ederim. Controller'da $this->load->view tarzında view dosyalarının yüklendiğini gördüm, Controller'dan doğrudan output yazdırtmak yerine Controller'dan dönen veriyi bastırmanız daha mantıklı olucaktır. Örneğin; return $this->load->view şeklinde bir kullanım daha iyi olur.

İyi çalışmalar dilerim

http://www.php-fig.org/psr/psr-4/
http://www.php-fig.org/psr/psr-2/
mrb. bu 2 arkadaş çok iyi yerlere değinmiş. eğer eksikleri giderebilirsen, tüm sitelerimi titan mvc ye geçirmek istiyorum. teşekkürler.