V2 hazır olduğunda bilgi verirseniz bende incelemek isterim.Şu an için office programları bana yeter tarzında duruyor ama özellik kullanım olarak bizi rahatlatırsa rağbet görecektir.
Bazı bilgilerin girilebileceği bir kısayollar menüsü eklenebilir.
Ödeme bilgileri
Eklenen müşteriye ait bilgiler benim sabit müşterilerim var sürekli düzenleme yapmam gerekiyor müşteriye ait sitelerin admin ftp vb bilgilerini girebileceğim bir bölüm mutlaka olmalı, ben localde çalıştıracağım güvenlik sorunu gibi düşünen olursa kullanmayabilir.
Çoğu arkadaşım arada da olsa ödemelerini unuttuğu oluyor(alacağı, vereceği) alacak-verecek listesi hazırlayabilmeli
İşin tutarı yazılabiliyor onunla birlikte kapora, kalan alacak kısımları olabilir.
şimdilik aklıma gelenler bunlar bunların tamamı form ile olacağından kabul görülebilir diye belirtmek istedim bu özellikler olursa ben zaten alırım
İyi çalışmalar...
Merhaba, müşterilerinizin ftp vb bilgilerini girmek için aşağıdaki sayfayı kullanabilirsiniz. İlgili kısımları düzenleyerek dilediğiniz özelleştirmebilirsiniz, isterseniz Sözleşme kısmını cPanel olarak değiştirip kolay bir şekilde dilediğiniz görüntüyü yakalayabilirsiniz. Dilerseniz de sizin yerinize böyle ufak değişiklikler yapabiliriz, yada büyük bir güncellemeyi ufak bir ücret karşılığında halledebiliriz. Ama şuanlık v2 güncellemesini bitirdikten sonra v3 için hazırlık yapmayı düşünüyoruz çünkü daha elimizde çok fazla fikir var.
Bu da
Web Paketler sayfası;