KebraNegast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sitede adsense yok, bana sorarsanız eğer bilerek yapılan bir durum, yani siteden bir gelir beklentisi yok. Amaç burada belli, tamamen zarar verme adına yapılan bir işlem bu. Benim istemde yeni, çalan site 2 aylık sanırım daha, site sahibini bulmak işimi aslında kolaylaştırır ama bilgileri gizli sanırım.
Hosting firması belliyse onlara da şikayette bulunabilirsiniz. Bazı firmalar bu tip durumlarda sitenin hizmet akdini sonlandırıyor.

Adsense yoksa Google'a başvurun. Durumu anlatın. Aynı anda düşse bile haberler, içeriklerin de tıpkı parmak izi gibi ayırt edici özellikleri vardır. Sizden çektiyse anlaşılır.

Mahkemeler Türkiye'den erişimi kısıtlaması koyabiliyor ama uğraşır mısınız bilmiyorum. DMCA, noter gibi durumlar falan da var ama majör bir site değilse madden de manen de uğraşmak zor oluyor.

Baktınız Google ya da Hosting firmasından elle tutulur birşey olmuyor, bulun iki tane lamer. İcabına baksınlar.

Zaten 2016'da sitelerin spam takibi daha dikkatli yapılıyor. Kısa süreli site yeni açıldığı için belki indeksleri sorunsuz alıyorsa da, bir süre sonra sıralamada yer bulamaz kendisine.