tolgasen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hep dedim, yine diyorum. VodafoneNet.
burada çok kullanan yok hocam niye vodafone ? bitlis gibi bir yerde neden vodafone

ChatMynetci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takipteyim
kimi takip ediyon la. adres ver bakayım sen.

Spare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TTNet.
niye ? müşteri hizmetleri vs. kötü diyor herkes. açıkçası 4 sene önce ttnet kullandığımda bende hiç memnun değildim. şimdi düzelttiler mi kendilerini ?

TOSUN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vodafone net falan alma benim gelip bağladılar çok sorumsuzlar. Hemen aktif olacak dediler ve 1 hafta daha beklettiler. Müşteri destekleri de çok kötü sadece talep açıp bekletiyorlar. Turkcell in müşteri hizmetleri çok iyi. Ttnet te düşünülebilir.
superonline bende almak istiyorum ama artık adsl kullanmak istemiyorum. bizim mahallede fiber desteklemiyor. en fazla vdsl destekliyor ama superonline da bizim mahallede bu desteği vermiyor.

aksamci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocm bende tam 1 aydır net ariyorum walla ama inanın bulamadım daha hepsi brbirinde beter ama en iyi sonucu superonlinede gördüm size facebook sayfalarını vereyim detaylı bir incelem edin öyle karar verin bence en mantıklısı bana süperonline geldi bu yorumları okuduktan sonra

VODAFONE

SUPERONLİNE

TTNET
yorumlara baktığında en kötü şirket ttnet. ama müşteri sayısı olarak hepsini 2ye 3e katlar. bence aşırı kötü yorum almış olması kötü bir firma yapmıyor. evet müşteri hizmetleri kötü ve 4 sene önce kullandığımda da çok kötüydü ama bence şimdi düzelttiler kendilerini. sizce durum nedir ?

constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Superonline yada turk.net
superonline bitlis'te ne derece iyi hizmet verebilir. bence biraz şüpheli. adsl hizmeti kullanmak istemiyorum artık. vdsl ve üstünü de superonline bitliste kullandırtmıyor.

Mert50356 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uydunet te kullanma aklında bulunsun verdikleri modem çok dandik yan odadan internet çekmiyor. Modemi değiştirme imkanınızda yok.
uydunet yok zaten bitliste. olsa hiç düşünmeden bağlatırdım. modemi değiştirirdik ellaam.

Meryemce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi gerçekten TTNET den daha iyi bir firma olduğuna inanmıyorum. Evinize özel bir fiber bağlanmadığı müddetçe neden abuk subuk firmalarla muhatap oluyorsunuz.
bende katılıyorum. 4 sene önce çok kötüydüler ama şuan Türkiyenin her yerinde olmaları bile bence yeterli bir sebep. superonline a geçmeyi çok isterim ama ne bileyim içimden bir his ttnet daha iyi olacaktır diyor.