Gittigidiyor ödemenin nasıl yapıldığını söyleyemiyor ancak onların da şüphelendiği bir şeyler var sanırım ki ürün iadesi tavsiye etmişler. Bilginize olsun. Hepimize geçmiş olsun. Ben gönderici firma ile görüşüp ürünleri bu sabah iade gönderdim. Başımız ağrıyacağına 40tl zararımız olsun.
Gittigidiyor.com 'dan gelen cevap;
Alıntı
Merhaba,
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Ürünleri iade etmeniz, işlemlerinizi hızlandıracak. Satıcı, ürünleri teslim aldıktan sonra işlemlerin iptali hakkında bize bilgi verecek ve tutarları karta iade edeceğiz.
Konu, takibimizde olup, tanıdığınız diğer alıcılar varsa, ürünleri iade etmeleri konusunda kendilerine bilgi vermenizi rica ederim.
Kanunlar gereğince, bilgi paylaşımı yapamadığımı üzülerek belirtmek isterim.
İyi günler dilerim.
GittiGidiyor'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederim.
GittiGidiyor Müşteri Hizmetleri - Barbaros
Arkadaslar kisi hakkinda sikayet konusu acmistim. Sikayet bolumunde. Gereken incelemelerin sonucunda kullandigi hesap ve o gun davetiye gonderip actigi hesap sinirsiz olarak forumdan uzaklastirilmistir Mod arkadasimiz araciligiyla.
Bundan sonra alisveris yaparken ozellikle paypal odemesi alan arkadaslarin ticaret puanina,uyelik acilis tarihine vs dikkat ederse daha guvenli bir alisveris olacagina inaniyorum.
Herkese gecmis olsun
gittigidiyor da kredi kartı ile alışveriş yapmak için 3d secure şifresi girmek gerekiyor diye biliyorum. Şu gittigidiyor ile görüşen arkadaş onuda sorsun bence. Ödeme pp ile mi yoksa cc ile mi yapılmış. CC ile yapıldıysa 3d secure doğrulaması yapılmış mı.?
Bende aldım ya candaş bilişimdi bana da yollayan kıllandım bak şimdi
Evet almışlar parayı.
Bende evde yoktum. Annem almış kargoyu. Faturayı görsem bende almazdım da geçti artık.
Kargo geldiğinde niyeyse hiç faturaya bakma gereği duymamıştım, bana da btpar diye bir şirket üzerinden fatura kesilmiş. Yaklaşık 40 liralık fatura var. Bilen birine sorduğumda kaşenin basılma yerinden dolayı bu açık fatura para ödenmemiş olabilir dedi.
Siz aracı firma ile görüştüğünüzde parayı alıp almadıklarını öğrenebildiniz mi?