aslında öyle olmadığı ortaya çıktı değil. Twitter onay rozetli hesaplara verdiği bu özelliği tüm kullanıcıların kullanımına açmaya çalıştı. Çalıştı diyorum çünkü halen beta aşamasında. en azından Türkiye ve Türkçe ayarlı kullanıcılarda bu şekilde.

halen bu olayın nasıl kullanacağını bilmeyenler var. kapsamlı bi anlatım gerektirebilir. verdiğin linkte arkadaş anlatmış ama herşey o kadar kolay değil
ads.twitter üzerinden videolar diye bir kısım var. yetkisiz hesaplarda yoktur bu kısım. hatta şimdi kontrol ettim benim aktif olan hesabımda sayfa beyaz sayfa olarak kalıyor. analytics kısmında da beta aşamasında olduğunu belirten bir simge var.

yine arkadaşın blogunda dikkat ettiğime göre reklam veren bir kişilik kendisi. bu yüzden reklamverenlere ayrıcalık tanıyan twitter o arkadaşın hesabında da videoları aktif hale getirmiş. daha önce kullandım. pek iyi geri dönüşler alınmıyor. facebook'Taki gibi normal gönderi 1k erişirken video 10k erişir durumu twitter'da tam tersi. normal tweet 10k erişebilirken videolu tweet 1k zor görüyor.

pek kullanılabilir bir şey değil.

2 ekran görüntüsü de ekliyorum kurudan sıkmadığımı belirtmek adına .)