adanali01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam yeni açılan sitenin direk mesele milliyet .com gibi siteden tanıtım alması google şupheci gelmezi ufaktan ufaktan site buyumusene gore almak doğru değil mi seo kitabında oyle okumuştum yanliş hatırlamıyorsam sizin düşünceniz nedir ?
ASLA!!! işte o düşünce çok yanlış hocam.

Düşünün yeni bir firma açtınız sitesi 2 ocak 2016da yayınlandı. Bunu 4 tane haber sitesi (radikal, milliyet,haber7,hürriyet) sitesinde sizin firmanızın ve sitesinin açıldığını duyuran haber yaptı ve sizin site linkinizi habere link olarak ekledi. Eyvahh!! ne olacak şimdi 24 saat olmadan 4 büyük haber sitesi link verdi bize duman olduk mu diyecez?

Doğallık herşeyden önce gelir. Ben yeni açtığım siteye 48 saat sonra onediodan reklam çıkardım, kriterleri bozacak bişey yapmazsan google sana hiçbişey yapmaz.

Ayrıca seo kitaplarını boşver hocam herkes kitap yazar, mesele kendini geliştirip yenileyebilmek kitap yazıp satıp yerinde saymak değil Gitti birine mesaj şimdi okusun hemen arar beni banamı taş attın diye

İşin kısası hocam abartmazsan eğer doğal görünümlü gösterirsen yeni açılmış siteyede tanıtım yaptırabilirsin ama yeni açtığın sitede kelime linklemesi olacak bir tanıtım yerine senin sitenin açıldığının haberi yapılan bir tanıtım olsa ve direk url linki verilip siteye ulaşmak için BURADAN yada site adresi : url ... gibi verilmiş olsa daha doğal olacak.

Saygılarımla.