GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece güldüm inanma hocam öyle durumlara bilir bilmez kişilikler ortaya bişey atıyolar işte kim bilir ne yaptılar ki ona çamur atıyorlar

Konuyu açan arkadaşım

Eski domain'in ile tekrar giriş yapman biraz iyi biraz kötü. Cezası olabilir, linkleri reddedersin gördükçe ama ya başka cezası varsa? Bunu kaç kişi anlayabilir, okadar uğraşacaksın 3 ay sonra emeklerinden bir pay göremeyeceksin ve cezalı bir domainmiş hoppalaa hadi at 301 oda tutmazsa emekler çöpe.

Link yapısının çok çok büyük bir önemi yok. yazi-link ya da yazi-link.html ikisinide kullanabilirsin.

Tanıtım yazısı konusuna gelince, heryerde söylerim otoriter sitelerden tanıtım alın şayet alacaksanız. DA, PA değerleri, trustrank, site güncelliği ve alexa değerinin önemi vardır. News kayıtlı site demiş arkadaşımız ama her news kayıtlı site iş yapmaz, sadece onların özelliği news kayıtlı olması 2 aylık news kayıtlı bir siteden alacağın bir tanıtım yazısı ile 5 yıllık otoriter bir blogtan alacağın tanıtım arasında uçurum var.

Tanıtım, link vb şeyler almadan önce en kalitelilerini seç, ipini koparanda news kayıtlı site var hiçbirisi beş para etmez 10tlden tanıtım yazısı satılıyor siz hesap edin bukadar ucuzmu news kayıtlı sitelerin değeri Ucuz etin yahnisi demişler. Takıldıklarınız olursa alıntı yapıp sorun gündüz cevaplarım.

Saygılar.
hocam yeni açılan sitenin direk mesele milliyet .com gibi siteden tanıtım alması google şupheci gelmezi ufaktan ufaktan site buyumusene gore almak doğru değil mi seo kitabında oyle okumuştum yanliş hatırlamıyorsam sizin düşünceniz nedir ?