Değerli hocam, geçenlerde domain araştırması yaparken ucuzbiletci (.) net Domainini satın aldım. Daha doğrusu com.un kullanılmadığını ve domainparkı yapan bir sitede satılık olduğunu gördüm. Sırf merak ettiğimden fiyat istedim. Ne fiyat çekildi biliyor musunuz? Tam 5000 tl...
Ben de net uzantısını hemen aldım tabi. Şimdi sizin mantıkla gidersek bahse konu bu domain de para etmez! Halbuki proje yapacak adam niye beğendiği ve keyword olan bu kelimenin com uzantısına 5000 vermek yerine net uzantısına 1000 vermesin?
Ya aslında şu var elin oğlu çeker 5000 de ister 500 de millette üstüne alınma ama yapılan hata gaza gelip hemen diğer uzantısı boşsa alınır ve elde patlar bu döngü olmasa zaten domain fiyatları yıllık 25 tl değil 100 tl olur
Com global ve herkes tarafından benimsenen uzantıdır com varken kimse özellikle ticarette net i almaz com a 5 verir ama net uzantısına 1 vermezler
Misal aşağıdakı domainler com uzantılı boşta akılda kalıcı veya keywordler daha iyi ve kısalarda boşta duruyor aşağıdakiler aklıma gelenlerden bir kaçı
.net uzantısı ile bilet domainleri ise aynı şekilde çok kaliteli domainler boşta
daha iyi domainler 300 500 usd lere satışta hemde com uzantısı olarak
ucuzbiletci nin aranma hacmi ise yerlerdeyken birde net uzantısı 1000 tl etmez kimsede emin ol vermez o paraları göreceksin:-)
Biletair.com 100 usd
Biletgar.com boşta
Garbilet.com boşta
Acilenbilet.com boşta
Biletsecimi.com boşta
Biletsorgulama.com
Ucuzotobusbiletial.com boşta
Biletsubesi.com boşta
Ucuzbilet24.com boşta
Onlinebiletarama.com boşta
Ucuzbiletsatisi.com boşta
724biletbul.com boşta
Ucuzbiletbak.com boşta
Ben paranız çöp olsun istemem asla ama beğenip reglemişsiniz domainleri artık yapacak birşey yok