gangan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dostum öncelikle ufo kesinlikle alma. Ufo yani infrared ısıtıcılar etrafa ısı yayarak ısıtmak yerine ışıma yoluyla ısıtır, yani gördükleri nesneye ışınlar göndererek ısıtır.

Sana tavsiyem 1 aydır kullandığım Kumtel KS-2760 Quartz ısıtıcı. 1 ay boyunca her gün günde 12 saat yaktım (2 tüpünü) elektrik faturası +100 TL geldi. 2 Tüp yakmak zaten yetiyor gayet, ki ben konyadayım burası epey soğuk

ben bu satıcıdan aldım en uygun fiyat bundaydı. Tekrar tavsiyem ufo yani infrared almaman yönündedir.
http://www.sanalpazar.com/kumtel-ks-...ici/i-56108924
Tavsiye için çok teşekkür ediyorum hocam. Kafamda 200 liraya kadar bütçe ayarlamıştım ama hem iyi ısıtıp hemde ekonomik açıdan rahatlatacaksa daha da zorlarım kendimi diyordum ama sizin dediğiniz İNANILMAZ uygunmuş gerçekten. Hem 50 küsür lira olup hemde bu kadar saat açık olmasına karşın, böyle fatura gelmesi muazzam gerçekten. Kafamda şu anda 3 tane ısıtıcı mevcut, bu da onlardan biri. 2 güne kadar alacağım mutlaka, hayırlısı olsun bakalım

Guajira adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
UFO'lari bos verin. gereksiz pahali ve pek de saglikli degil.
Gecenlerde Rowenta Vectissimo Elektrikli Isıtıcı aldik ve kocaman salonu baya baya isitiyor.

http://urun.n11.com/isitici/rowenta-...tici-P23242532 bu
Elektrige gelince, o da 90-100 tl civarinda yakar aylik maksimumda ama en azindan isitir.
Teşekkürler hocam, UFO'yu tamamen sildim zaten. Sizin önerdiğinizle birlikte 3 ısıtıcı var aklımda. Anlattığınıza göre hem sağlıklı hemde ekonomik. 2 güne kadar alacağım bakalım, umarım doğru tercih yaparım

Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence hastaneye gidip kan testlerine baktırmalısın bende İzmirdeyim evet birkaç gündür Tüm Türkiye gibi İzmir'de cok soğuk üstelik benim oturduğum yer İzmir'in yüksek kesimlerinden ama buna rağmen bende üşüdüm lakin o kadar donacak vaziyette değil.
Hocam zaten son 1-2 haftadır ciddi ciddi hissediyorum soğukları. Bunun sebebi de finallerden dolayı gece uyumuyorum. Yani gecenin tüm soğuğunu hissediyorum. Ayrıca burada öğrencilere yapılan 1+1'leri yaklaşık 2-3 ayda yaratıyor adamlar. Aydın'a geldiğimde boş alan arazinin, 3 ay kadar sonra tamamen bitmiş bir şekilde satışta olduğunu gördüm. Yani malzeme ya da yapı bakımından çok eksikleri olduğunu düşünüyorum. Görüntü mükemmel ama içleri bomboş!

Yenile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bunu alabilirsiniz. Havayı yakıp kurutmadığı sağlık açısından ufodan daha iyi olacaktır. Rusya soğunda 2 odalı alanı 1 tanesi ısıtıyor.

Ek : buda manuel ayarlısı daha ekonomik
Hem sağlığı koruyacak hemde ekonomimi rahatlatacak bir ısıtıcı olduğu için bunu da listeme ekledim hocam. Öneriniz ve detaylı bilgilendirmeleriniz için teşekkür ediyorum. 3 tane ısıtıcı seçtim işte, bugün ya da yarın alacağım. Eğer bunu alırsam, manuel olanı alırım büyük ihtimal. Zaten evim de 1+1, gayet güzel geçiniriz diye düşünüyorum Hayırlısı artık bakalım...

Cyrax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
la gardaş bi elektrikli soba al geç ya bu kadar inciğini cinciğini düşünüyorsunuz başka derdiniz mi yok anlamakta zorlanıyorum
Öyle demeyin hocam ya hepsi önemli. Kafama göre Kumtel fırın aldım, ortalığın içine etti alet. Belli bir ısı seviyesinde sigortalar bile atıyordu. Zar zor geri verdim de kurtuldum. Bir de öğrenci olup, tek kalınca da iyice düşünüp öyle almak gerekiyor. Hem sağlık hemde ekonomi açısından. Sonuçta çalışan bireyler değiliz. Fazla zorlayamayız ya da ''amaaan ne gelecekse gelsin arkadaş'' havasında sürdüremiyoruz günleri maalesef ki