Merhaba,
Site için herşey backlink demek değildir. Komple detaylı bir analiz yapıldı mı?
Ahmet'ten Mehmet'ten backlink aldım yükselemedim demek çok yanlış. Acaba sitenin yükselmesi için backlinke olan bir açlığı mı var? Yoksa dış bağlantıların çok güçlü ama içeride mi bir sıkıntı var?
Alexa değeri yada rakiplerden iyi backlinkinin olması seni onların bir tık üzerine alacak diye bir durum asla olamaz. Hiç backlinki olmadan da sizden iyi konumda durabilirler.
Alexa 2.7m bence iyi bir rakam değil, siz öyle söyleyinde 200 300k değerde diye düşündüm.
http://www.batuproduction.com/neler-...ganizasyonu-2/ bu urlye gelen benim gördüğüm 28 bağlantı var. Yaptığınız seo paketi çalışmalarında forum tanıtımı ve imleme varsa bunlar sizi olumsuz etkiler.
Herzaman söylerim eğer dışarıdan backlink çalışması yapacaksanız link, tanıtım vb işlemler kullanılacaksa sizi besleyecek sitenin otoristei çok çok önemlidir ki onun otoritesi sizide beslesin. Sırf news kayıtlı, haber sitesi diye geçen DA PA değerleri 10 15 arası olan siteden alınan verim sizi yukarı taşımaz. (Backlink olarak kıyaslarsak sadece, site içini ele almadan konuşuyorum.)
Sosyal medyadan nekadar site destekleniyor ? backlinklerin siteye yayılma süresi nekadar. Siteniz nekadar güncel, gelen ziyaretçi sitenizde aradığını bulabiliyor mu? Nekadar vakit geçiriyor?
Rakip siteler incelendi mi? Aranızdaki farklar neler?
Yüzlerce kriter var eğer gerçek anlamda 1.liği hakediyorum diyorsanız ve istediğiniz konumda değilseniz çok detaylı bir inceleme yapmalısınız. Aldığınız backlinkler hep kelimeye dönelik olmuş hiç normal doğal bir tanıtım göremedim. Sitenizin alt sayfalarına yatırım yapıldı mı?
Kelimeden ziyade direk url linklemesi kullanmadınız mı hiç?
Demek istediğim hep Antalya Düğün Organizasyon Şirketleri kelimesine link almışsınız.
http://www.batuproduction.com/neler-...ganizasyonu-2/ direk bu url'yi linklememişsiniz. kelimesiz direk url yolunuda kullanmanız gerekiyor. Sürekli kelimede alınan linki google farkeder, çok yüklendiniz diye verim alınacak demek çok yanlış.
Alınan linklerde rel etiketi kullanıldı mı?
http://www.cankayademirdkumservisi.c...nizasyonu.html
Buradan yazı almışsınız bu site çöp sitedir benim gözümde, sadece tanıtım yazısı yayınlamak için açılmış. Yazıda 3 link koymuşsunuz çok çok gereksiz. 1 adet link çıkışı kelimede gelsin diğer ikinci link direk alt sayfa url si olarak gelsin. Örnek yazıyorum çok detaylı inceleme gerek çünkü.
Eklenen linkiniz her yerde ;
<a href="http://www.batuproduction.com/">Antalya Organizasyon Şirketleri</a>
Mesela stabil bir link, title, rel vb açıklamalar işlenmemiş. Sadece backlink aldık seo paketi aldık gibi bişey bu.
Bence sitenizi komple bir detaylı analiz ettirin çünkü değişmesi gereken iç, dış birçok faktör var. Bilinçsizce çalışma yapılmış. Ayrıca sözüm ortaya backlink paketi aldık deyip üst sıraya çıkma garantisi kimse veremez. 5000tl'lik backlink paketi al haber kelimesinde çıkarsın seni ilk sayfaya görelim...
Siz önce sitenin otoritesini arttırın. Gerekirse düşük bütçelerle adwords verin, rakiplerinizden verenler var.
Saygılarımla.