E sen zaten aradığın cevabı kendin vermişsin. Kıza sevmiyorum demişsin, ayrılalım demişsin. Şimdi de diyorsun ki unutmak bu kadar kolay mı? Kız o kadar uğraştı, hemen kabul etmedi diyorsun e şimdi de unutmak kolay mı diyorsun. Kusura bakma da senin yaptıklarından sonra evet ayrılık gayet kolay. Kıza sevmiyorum demişsin, kız çaba göstermiş ama sonuç vermemiş ve kızda kendine bir hayat kurmuş. Şimdi kızı suçlayamazsın. Suç bariz olarak sende.
Kanal D de Poyraz Karayel filmindeki poyraz sanırım
Farkindaysan ben kizi suclamiyorum sadece hayret icinde oldugumu belirtim. 1 ay gibi kisa sürede deli gibi sevdigini söyleyen kisi sözlenmesi hic normal degil.
Ben asla yapamam.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:12:45 -->-> Daha önceki mesaj 02:10:20 --
İnsanlar unutmak icin yeni denizlere yelken açar.sözkonusu kızsa benzeri başıma geldi şuan evlidir hatta çocuğu vardır edkeklere acıyorum evlendigi kızı geçmişini bilmiyoruz kızlar anlatmıyor ben misela çok sonra orendim benimleyken benim için başkasğndan vazgeçtiğini bilseydim kabul etmezdim bunu oneninve istemedim bende dedim yarın birgun başkası içinde benden vazgeçer bitti oyle şuan evli ve çocuğu var harelde
Dipnot: çıkma muhabbeti deil evlilikti

derdimiz gezmeye kız deildi yani. Ozetle boşver gitsin onune bek birde ciddi dusundun işi çok uzatma suyu çıkıyor.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla cok haklisin hocam. Kizla neler yasadik ettik birden sözlenip gitti.
Bu zamanda evlenmek cok zor hele bu olaydan sonra evlenmeyi artik iyice düsünen biri olacagim kesin. Allah hepimize bekar olanlar hayirli es nasip etsin.