Öncelikle herkeze iyi geceler. Backup sorunum oldugu için serverden siteleri başka bir yere daha backup almak istedim aklıma yandexdisk geldi biraz ugraş biraz düşünce ile farklı bir yolla bu işi hallettim sizin le de paylaşmak isterim

Başlıyalım Bunun için ihtiyaç olarak Hostunuzda Curl ve PHP desteği olması yeterli.
<?
$dbhost = "localhost"; //MySql Serveri
$dbuser = "base_user"; //DB Kullanıcı adı
$dbpass = "user_password"; //DB Parolla
$dbname = "base_name"; //Db İsmi
$sitedir = "/home/username/public_html"; //Site Konumu
$excludefile = $sitedir.'/<a class="filmubtag" title="backup" href="/tag/backup">backup</a>/*.gz'; //Yedeklenmiyecek Veriler
$yadisk_email='emuxa@yandex.com'; //Yandex Disk Kullanıcı adı
$yadisk_pass='ZZZZZZZ'; //Yandex Disk Parolla
$yadisc_dir='<a class="filmubtag" title="backup" href="/tag/backup">backup</a>/'; //Yandex Disk in içinde olması gereken Klasör <a class="filmubtag" title="backup" href="/tag/backup">backup</a>/
// Aşadakilere Dokunmanıza Gerek yok
$dbbackup = $dbname .'_'. date("Y-m-d_H-i-s") . '.sql.gz';
$filebackup = 'files_'. date("Y-m-d_H-i-s") .'.tar.gz';
system("mysqldump -h $dbhost -u $dbuser --password='$dbpass' $dbname | gzip > $dbbackup");
//Eger DB niz Büyük ise üst satırı yorumlayın alt satırın yorum slaşlarını kaldırın
//system("mysqldump --quick -h $dbhost -u $dbuser --password='$dbpass' $dbname | gzip > $dbbackup");
system ("curl --user $yadisk_email:$yadisk_pass -T $dbbackup https://webdav.yandex.ru/$yadisc_dir");
unlink($dbbackup);
shell_exec("tar cvfz $filebackup $sitedir --exclude=$filebackup --exclude=$excludefile");
system ("curl --user $yadisk_email:$yadisk_pass -T $filebackup https://webdav.yandex.ru/$yadisc_dir");
unlink($filebackup);
?>Scriptimizi hazırlıyıp attıktan sonra her istediginiz de backup alabilirsiniz Birde kendi alsın dersek Cron u kullanarak zamanlıyabiliriz onun için Cron /usr/bin/php -q /path-to-backup-folder/backup/backup.php Girin benim php dosyamın adı backup oldugu için cron için böyle yazıldı siz kafanıza göre yazabilirsiniz.
Hocam öncelikle teşekkürler çok yararlı bir konu olmuş.
Gerekli yerleri düzenledim çalıştırmayı denediğimde şu hatayı veriyor.
Warning: unlink(files_2016-01-03_21-58-57.tar.gz): No such file or directory in /home/SİTE*/public_html/yedekle.php on line 21