Arkadaşlar.. Ana sitem ve paravan sitelerime uzun süredir özgün içerik ve görsel girip sürekli güncel tutuyorum. Fakat son zamanlarda paravan sitelerim düşüşe geçti ve haliyle ana siteye verdiğim linkler değerini yitirdi. Dolayısıyla ana sitem de yavaş yavaş düşmeye başladı.
Paravan sitelerimin backlinkleri yok denecek düzeyde. Paravan sitelerimi backlink ile besleyip değer katıp ana siteme faydası olsun düşüncesindeyim. Lakin nereden nasıl backlink alacağımı şaşırdım açıkçası.?
Yani alakasız sektörlerden alakasız backlinkler alıp 6 ay - 1 sene sonra yine düşüşe geçsin istemiyorum.
İki sorum olacak;
1- Ücretsiz şekilde paravan sitelerime backlink alma yöntemleri (hangi vb. siteler) tavsiye ederseniz sevinirim..
2- Aklıma tek gelen news ve dmoz kayıtlı yerel veya genel haber sitelerinden tanıtım yazısı almak.. Bu düşüncem doğru mu?
Yardımcı olursanız sevinirim...
Sektör: Endüstryiel mutfak ürünleri..
Hocam bende bıktım link alımı şu bu işlerinden. 20 tane alan adı aldım sektöre yakın alan adları hepsine haber sitesi kurdum. Özgün yazılar şunlar bunlar siteleri geliştirdim c class larda da barındırdım. 20 sitemden anasayfada kalacak şekilde linkleri bastım sitemin birine tavan yaptı. Haber siteleri gelişiyor sosyal ağları şunları bunları ziyaretçi çokluğunu sağlamak vs işlemleri bizzat ilgilenmek gerekiyor. Çokkk fazla fayda sağlıyor.