Bitcoin'i biliyorsanız mining olayıda bildiğiniz gibi bitcoin'in üretilmesi ve transfer işlemlerinin kullanılması. Sizin merak ettiğiniz konuyu be anladım, cloud mining sitelerini soruyorsunuz.
Evinizdeki donanım yeterli olmadığı için sizin yerinize çok güçlü cihazlar ile mining yapan şirketlerden bilgisayar kiralıyorsunuz diyebilirim. Günümüzde bu şirketlerin çoğu malesef aslında mining yapmadığı halde yapıyormuş gibi gösterip paket satıyor. (Ponzi aslında) Çoğu kişide bu şirketlere yatırım yapıyor.
Gerçekten mining yapıp cihazları kiralayan 1-2 şirket var.
x TL ver her ay y TL al olayı sorduğunuz bu ama araştırdığınıza ve merak ettiğinize bile değmez
Bitcoin ilk çıktığı zamanlarda evdeki bilgisayarlar ve ekran kartları ile mining yapanlar çok kazandı şimdi malesef kazanmak mümkün değil.
Hocam gerçekten ağzımı bozmak istemiyorum ama zorluyorsunuz. Okuduğunu anlama ünitesinde sakatlık falan mı geçirdinizde bu hale geldiniz ? Zaten olaya dair herşeyi biliyorum ama bu işi yapanlar x para verip günde y para gibi ufak miktar para kazanarak birşeyler elde edeceğini mi düşünüyor ? Bu kadar saçma iş mi olur diyorum ? Neden bunu yapıyorlar ne mantığı ver diyorum. Olay nedir demiyorum veya nasıl yapılır demiyorum. Lütfen git reklamını başka yerde yap yahu