WebEnes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar normalde kolay kolay bu tarzda konular açmam ama isimtescil net çileden çıkarttı artık kısaca anlatayım son 1 haftadır sitemde aşırı yavaşlık var yıllığı 100 lira cıvarında olan bir hosting kullanıyordum sitenin hiti sabit kaç aydır günlük 400 cıvarı 3 defa ticket attım yavaş diye her seferinde sorun yok deyip baştan savdılar 2 gün önce sitem suspend edilmiş tickat attım aşırı trafik kullanıyor denildi kaç aydır kullankıyoda şimdimi kullanıyor hiç bir hit artışı yokken yada siteye ne eklenti nede başka bi değişiklik yapmamışken 26 kb lık tasarım boyutu var sitede hiç bir eklenti yok sıfır eklenti açtığımdan beri cache dışında oda zaten sitenin sunucuya olan yükünü hafifletmek için .

Neyse vds almassam suspendin açılmayacağını söylüyor 8 dolarlık bir vds var onu kabul etmiyorlar 29 dolarlık vds almadan suspendi kaldıramayız bu tip küçük oyunlar genelde küçük firmalarda oluyodu artık isimtescilde başlamış son 2 gündür hem telefon hemde ticket ile sürekli iletişim halindeyiz malum biraz ticketta biraz telefonda haklı olaraktan sitem ettik çünki hostingin tüm özellikleri kapalı isimtescilin hostingini kullananlar bilir mail bile göndemreye müsade etmez bende dedimki bildiğin eklentisiz sade günlük sadece 400 cıvarı oturum açılan wordpress site bu kadarlık bir siteyi kaldırmayan sunucularınız acaba bilgisar değilde hesap makinasımı küçük bir site için aylık 120 tl lik sunucu kiralamam mecbur tutuluyor siz yedekleri verin ben bundan sonra zaten sizin hosting yada sunucuzu kullanmam kalitesi ortada dedim telefondaki adam ses tonu değişik bir şekilde tmm destek talebinde bildirin deyip direk suratıma kapattı telefonu neyse yedekleri yaklaşık 3 saat sonra gönderdiler yarım saat içinde destek yazısını kocaman yazmalarına rağmen Dnsleri yönlendirdim 17 18 saat geçti dnsler hala isimtescilin dnsleri olarak görünüyor
aradım dnslerin yönlenmediğini belirttim telefonda bana söylenen gelişmiş ayarlardan sorunu ben halletim sorun çözüldü dnsler yönlenecek dedi neyse bekledik aradan 7 saat geçti dnsler hala yönlenmedi normalde 1 2 saat sonra yeni ve eski sunucu arasında gel gitler olması lazımdı aradan 7 saat geçti hala değişmedi şimdi hem telefonla aradım hem ticket attım tr domain olduğu için şuan ilgilenemiyorlarmış pazartesiyi bekliceksiniz diyor zaten site 2 gündür kapalı ve bugün daha cuma akşamı hosting zaten çöp ama domain işinide artık iyice ellerine yüzlerine bulaştırmaya başladılar

2 internet sitemden mahkemelik oldum 1 tanesini isimtescil yüzünden kaybettim çünki şikayetçi firma bana ulaşamayınca isimtescile ulaşıyor ve ilgili linkin kaldırılmasını istiyor isimtescil bu linki erişime kapatıyor hatta bana mail gönderiyor tabi ilgilenmiyordum o zamanlar eski bir mail olduğu için kontrolde etmiyordum sonradan bakınca gördüm mail duruyor erişime kapatılacak diye daha sonradan mahkemeye sunmak için linki kapattığınıza dair bir yazı gönderin diye destek talebi gönderdim kaç defa telefonla aradım linki erişime kapattığımıza dair kayıt yok elimizde bu yüzden size yazı gönderemiyoruz dediler dava aralığın 29 unda sonuçlandı 6500 tl para cezası kesildi karar daha elime ulaşmadı karar elime ulaşınca itiraz etcem temize göndeirlirse hem benden şikateçi olma hakkı olmayan firmaya hemde kayıt tutması gerektiği halde kayıt tutmayan isimtescil nete geri dava açacağım

Kısacası isimtescilmi? aman aman bundan sonra uzak dursun merdiven altı hostcusundan alırım isimtescilden almam
Siten marez mi? Dava vs?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi