Haklı olduğun noktalar var ancak ülkede ki piyasayı düşünecek olursak modayı takip eden ve güncel, insanların ilgisini çekmeyi başarabilen tasarımlar yapabiliyorsak bu sektörde yerimiz var demektir. Bu arada 18 yaşındayım. İyi çalışmalar dilerim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:32:31 -->-> Daha önceki mesaj 21:26:19 --
Ayrıca tam zamanlı olarak 3 yıl boyunca Uludağ Üniversitesi (Ulutek Yazılım Vadisinde) Turkticaret.net ve web.tv'de çalıştım. Yani tecrübe olarak emin ol bir çok insandan kaptığım ince noktalar benimde var
Sektörde yerin yok gibi bir ifade kullanmadım ben. Bak mesela 25 liraya logo diyorsun. Herkes kendi fiyatını kendisi belirler ve buna bağlı olarak ta hedef kitlesi gelişir. Ben bir logoyu 500 liraya yapıyorsam bana 500 lirası olan müşteri gelir. R10'daki piyasayı göz önüne alırsan tasarımcı arkadaşlar burada günde minimum 3-4 iş alıyor tanesini 30 liradan hesaplarsak günde 120 lira ayda 3600 lira para yapar bu da neredeyse bir senior tasarımcının aylık maaşı.