Çok harika düşünülmüş hatta aklımdayken ve sonrası hakkında bilginiz varsa öğrenmek istiyorum. Kırmızı ışıkta beklerken arkadan bir araç freni tutmadığı için bana çarptı tabi bu durumda suçlu karşı taraf bunu sormaya gerek yok

Lakin önemli olan sonraki işlemler.
Ben kasko yaptırdığım şirkete gittim aracımı kaportacıya gönderdiler pekde birşeyi yoktu zaten tamir edildi bagaj kiliti bir açılıyor bir açılmıyor aradan şuan itibariyle 3-4 gün geçti. Bu durumda yapılması gereken nedir ? Kasko şirketine gitmek mi yoksa yaptırdığım yere gitmek mi ? Yaptırdığım yer itiraz eder dosyayı kapattım derse ne yapmalıyım ? Bu durumda bilginiz varsa ve açıklama yaparsanız çok sevinirim.
Burada önemli olan kaskonun dosyayı kapatıp kapatmadığıdır. Bazı kasko ve sigorta şirketleri bu konuda hem ucuz işçilik hemde sallama dediğimiz olsun bitsine getiriyor işleri. Size tavsiyem kaskodan önce kaportacıya gitmeniz ve durumu anlatmanız, eğer anlayışlı ise zaten hatasını düzeltecektir.
Bu tip durumlarda size önerim aracınız servisten çıkınca tam anlamıyla kontrol etmeniz yada en fazla 24 saat içinde eksik gördüğünüz bir durumu bildirmeniz. Aksi taktirde insanların iki dudağının arasına bakıyorsunuz.