Merhaba,
Peki güvenlik kodunu nasıl aşmayı hedefliyorsunuz ? Google belirli bir zaman sonra CAPTCHA sayfası çıkaracak karşınıza buna karşı bir şey düşündünüz mü ?
Saygılarımla
Öyle bir durum söz konusu olabilirdi tabi ama zaten üzerinde çalıştığım uygulama ticari değil, proje ödevim için geliştirdiğim uygulamanın bir parçası olabilir olacaktı sadece. Neyse ki öyle bir şey yapmaya gerek kalmadı. Text to Speech kütüphanesi ile yapmak istediğim işlemleri gerçekleştirdim. İlginiz için teşekkür ederim.
İlginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim hocam. Translate aracılığıyla seslendirmeye falan gerek kalmadı. Text to Speech kütüphanesi ile hallettim sorunu. TextToSpeech kütüphanesi ile kodlarım sorunsuz bir şekilde çalıştığı halde tabletten ses gelmiyor, demiştim. Bu sorunun sebebi tamamen emülatör kaynaklıymış meğerse. Gerçek bir android cihaz üzerinde uygulamayı test edince sorunsuz bir şekilde çalıştı. Uygulamayı yaptıktan seslendirme olayının gerçekleşmesi için, Google Text to Speech'in türkçe seslendirmesini tablete yüklemek yeterli oldu.