Selamlar,
Öncelikle burada bir öneri yapabilmek için sektörünüzü inceledim. Çok fazla rekabet yok, ancak otoriter siteler var. Peki ne yapmanız gerekiyor?
Siteniz nasıl bir site? Dinamik mi? Statik mi?
Dinamik bir site örneğin wordpress gibi içeriği güncellemeye olanak sağlayan, blog gibi kategoriler oluşturarak dilediğimiz şekilde yönetebildiğimiz yapıdır.
Statik site ise html şablonları diyebileceğimiz bir biçimde, ancak FTP üzerinden ya da panel üzerinden düzenleme yaparak güncelleme yapılmasını sağlayan bir sistemdir deme olanağımız yüksektir.
Siteniz dinamikse, blog kategorisi oluşturup, haftada en az 1 içerik girmeye gayret gösterin.
Siteniz statikse, dinamik bir yapıya büründürün.
Gireceğiniz içerikler tekrarlanan ve düşük kaliteli içerik olmasın. Sektörünüzle alakalı alt kelimeler hakkında "doyuru" makaleler olabilir.
Backlink konusuna gelirsek, paravan siteler "Bilo" nickli üyenin dediği gibi, sadece içerik ve backlink amaçlıysa uzun vadede patlayabilir. Ve sektörünüz için paravan sistemini kullanmak hayli vakit ve masraf gerektirir.
Bunun yerine sektörünüzle benzer kategorilerden ve haber sitelerinden tanıtım yazısı alabilirsiniz.
Hafta da 2 tanıtım yazısı almanız sizi gözle görülür sonuçlara getirecektir. Ancak aynı anahtar kelimeye yüklenmemeye özen gösterin.
Sormak istedikleriniz olursa alıntılayarak bana bildirim gönderiniz. Elimden geldiğince size fikirlerimden sunmak isterim, umarım yardımcı olabilmişimdir.