abdullahaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 tl

İlk teklif sizden Abdullah kardeşim 5 tl ile açılış yapıldı.

selcukg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlamayın ama , sağlık açısından bu tip kişisel ürünlerin ikinci el olarak alınmasına,ve birden fazla kişi tarafından kullanılmasına karşıyım.

Ben hilesiz hurdasız olduğu gibi cihaz satıyorum, o yüzden süslemeye falan önem vermedim, teslim ederken ufak bir temizlik yaparım bu arada sporcuyum son derece sağlıklıyım (maşallah) yaşım 40ların ikinci yarısında hiçbir saç problemim yok.

Burti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kıllar dahilse 10 lira veririm başkan

Esprili yazdığınız için teklifinizi geçerli kabul edip edemeyeceğime gerçekten karar veremedim kardeş. Ciddi iseniz şu an arttırma sizde, değilseniz Abdullah kardeşimin 5 TLlik teklifinde. Lütfen bir mesaj daha atıp belirtin.

Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kıllı foto istemiyik Hocam bu arada Amazondan hangi ürünü sipariş verdiniz ? Özelden PM atarmısınız ? Teşekkür eder, kılsız satışlar dilerim....

Ben yurtdışından falan güvenemiyorum gidip basbaya AVM'lerdeki elektronik ürün satan mağazalrdan parayı bastırıp alıyorum yeni aldığım ürün de bunun yenisi (daha gelişmiş biraz daha süslemişler ve kafaya fazladan sakal kesme, favori düzeltme ve burun içi kıl alma ünitesi eklemişler, haliyle fiyatı da ona göre.)