HOPE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@deco2323;
@marqha;
@evileye98;

Eveeet sonunda türkiyeden merak eden birileri çıkmış

Evet öncelikle benim Launchpad Hevesim " M4 Sonic Weapon " ile başladı.. Herifi sürekli takip ederdim ve her zaman dedim. " Ulan param olursa ilk iş hayalim olan Launchpadi alıcam " diye..
Bundan 1.5 Ay önce Adsense'den para kesinleşti 280 TL.. Cepte 100 TL para vardı dedim artık Launchpad alma zamanı geldi diye.
Sahibinden birinden 340 TL'e gittim Launchpad Novation'u aldım. Neyse işte bekliyorum günlerce bekledim en sonda kargo geldi.
O mübarek şey Launchpad..
Açtım kutuyu ağa buneey be dedim..

Herşey bir hevesle başladı. Kargoyu gönderen arkadaş bana kendisinin Ableton Live üyeliğinide göndermişti. Neyse işte cihazı çıkarttım kutusundan bağlantı kablosunu taktım kasaya bekliyorum ışıgı yanacak mı acaba? diye..
Neyse Ableton Live'ı pc'e indirdik. programı açtıktan sonra launchpadin ışıkları bi komple yandı sonra ilk mix kısmında ışıgı yanık bir şekilde duruyordu. Neyse işte kurcaladım kurcaladım.
1 Hafta boyunca cihazı denedim ve Skrillex Bangarang müziğinin ilk 30-35 saniyesine kadar güzel bir şekilde çalabiliyordum. Ve gerçekten tuşları öyle videoda olduğu gibi yumuşak el seri seri kaymıyor.. Öyle kolay zannetmeyin, o artık videodaki herifler kullana kullana yumuşatmışlardır artık..
Neyse işte çalıyoruz iyi güzel ritimleri, projeleri felan sağolsun yt'de ki gevur youtuberlar paylaşmış. Onlardan indirip deniyoruz derken Ableton Live 1 haftalık sürümünü kullandıktan sonra Premium istedi. Ve premium fiyatları gerçekten çok abartı bir şekilde neredeyse sıfır Launchpad parasında. Benim hayaller ve hevesler git gide yalan oldu. Ta ki dedim gidip torrentden abletonu indireyim dedim. İndirdik iyi güzel programı açtık bu seferde hata vermeye başladı. Launchpad'in altındaki ve yanında gelen kartda ürünün Seriali var. Normalde orjinal ableton live kullanıldığında cihazın seriali direkmen programı gördüğünden dolayı ürünü program görüyordu fakat torrentden çekmiş oldugum ableton live cihazı görmeyip üstüne birde hata vermeye başlamıştı.
Ve hevesimi almıştım 9 yada 10. günümde cihazı artık satmalıyım dedim ve cihazı 360 TL'e sanalpazar yolu ile epey büyük müzik tutkunu olan bir amcaya satmıştım.

Sizlere önerim eğer bu cihazı alacaksanız almanızı tavsiye etmem.
Cihazı Ableton Live programı sayesinde düzenliyorsunuz, ritimleri, falan filan ışıkların rengini felan (gece çalması güzel oluyordu ışıkları kapatıyorsun rengarenk felan odayı pavyona çeviriyorsun ) neyse işte herşeyi yapan Ableton Live programı tabi bi dünya para da Ableton Live programına vermek zorundasınız.. He tabi abletonu satın aldığınızda yanında bir kaç drum,bass paketleri hediye geliyor fakat o verdiğiniz paranın 3/1 olmaz paketdekiler..
Launchpade gerçekten merağınız varsa yanınızda MUTLAKA ama MUTLAKA tecrübeli ve işi bilen ve İngilizce seviyesi gerçekten güzel biri lazım. Program zaten ingilizce, ve kurcalayarak birşeyleri yapmak çok çok zor.
(Boza boza öğreniriz be) bu düşünceyle launchpad almak çalmayı denemek saçmalıktır
Benim kuzen sağolsun ing. bildiğinden 3-4 günü beraber geçirdik, ben yt de video buluyorum şunda nediyo diye sonra o bana anlatıyo bende abletonda deniyorum, ve emin olun Ableton Live ile Launchpad kullanıma ait tutorialler gerçekten çok az derecede ve olsalar bile yetersiz yada güncel olmuyorlar..

Evet güzel bir cihaz,farklı bir cihaz öyle kendisini dj zannedip de müziğin ırzına geçenler gibi olmazsınız. Gerçekten Launchpad i almadan önce Müzik kulağınız yoksa almayın. Sadece ürünü aldım derseniz başka birşey yapamazsınız.

Başıma gelenler bunlar..

Almayın diyorum Alacaksanız dediğim imkanlara sahipseniz alın.
Boşverin almayın gidin yt'den "M4 Sonic, So Nevable, Shawn Wasabi bi eleman daha vardı adını unuttum.. " bunları dinleyin.. Ha bu arada M4 Sonic türk Launchpad kullanan bi herifle düet yapmışlardı onuda bulursam eklerim konu altına

Hadi iyi geceler diliyorum, aklınıza takılan birşey olursa sorun

https://www.youtube.com/watch?v=3vC5TsSyNjU

https://www.youtube.com/watch?v=yXLL46xkdlY
Valla tüm hevesimi kaçırdın hocam ya

Baya vakit harcamak lazım herhalde kullanmak için.

SwarTLine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu videoya bayılıyorum. Adını ilk defa duydum. Japonyadaki biraderden isteyecegim gelen giden varsa yollasın birtane.

https://www.youtube.com/watch?v=nWs5f7VJ9GM
Aynen iyimiş