Merhabalar arkadaşlar
@NetSistem; 23 aralık'ta semele telekomünikasyondan 3 adet vps hizmeti aldım 1-2 saate hızlı bir şekilde teslim ettiler.
Birkaç gün sonra sunucunun bir tanesi askıya alındı ve destek talebi açtım ,ve tekrardan aktif ettiler birkaç gün sonra yine aynı olay oldu yine askıya alındı tekrar talep açtım ve biraz daha işlerini ciddiyetle yapmaları önerisinde bulundum.
Ve bugün vps'i sonlandırmışlar hiçbir bildirimde bulunmadan vps'te çalışmalarım mevcuttu, sinirlendim doğal olarak ve bir destek talebi yine açtım çok lakayt bir destek elemanı ismi "Osman ALTINTAŞ " denilen arkadaş aynı yazdığı ifadeyi size yazıyorum.
"Merhabalar;
Mehmet bey günü geçen sunucular otomatik olarak kapatılır burda suç bizim değil sizin zamanında ödemeniz yapılsaydı kapanmazdı şuanda sunucunuzun yedekleri durmakta devam ettirecekseniz faturanızı oluşturalım.
İyi akşamlar dileriz. "
Hiçbir araştırma yapmadan beni faturamı ödememezlikle suçluyor ki faturaların hepsi aynı anda ödendi hiçbir borcum yok,ve yine hataya devam edecek faturanızı oluşturalım diyor.
Burada şikayetçi olduğum konu Semele Telekomünikasyonun işini ciddiyetle yapmaması ilgilenmemesi,ve suçlu oldukları halde bu sergiledikleri tavırlar ve beni mağdur etmesidir.Bu mağduriyeti en kısa zamanda gidermesini kendilerinden rica ediyorum.