Merhaba,
Öncelikle çalışmalarında başarılarının devamını dilerim. Biraz eleştiri yapmak gerekirse henüz 16 yaşındasın ve profesyonel grafiker olduğunu söylüyorsun. Ben 12 yaşımdan beri sektörde kendimi geliştiriyorum bende şuanda 17 yaşındayım. Toplam 2 tane ajansta tam zamanlı olarak 3'er ay çalıştım (Okulun yaz tatillerinde) . Freelance olarakta aylık olarak çalıştığım bir çok kurumsal firma mevcut. Yaptığımız işler çok iyi olabilir ama biz profesyonel değiliz, üniversitede ders veren hocalar bile kendilerine grafiker demeye çekinirken senin kendini profesyonel grafiker olarak tanımlaman özgüvenindeki patlamayı görmeme yetti

Dribbble'daki çalışmalarına baktığımda da elle tutulur bir iş göremedim açıkçası. Bana tavsiye vermek düşmez ama benim düşüncem hemen kendin bir ekip kurmaktansa git bir ustanın çırağı ol, işi kavra ve sonra kurumsallaş. Çok değiştirir, geliştirir.
Haklı olduğun noktalar var ancak ülkede ki piyasayı düşünecek olursak modayı takip eden ve güncel, insanların ilgisini çekmeyi başarabilen tasarımlar yapabiliyorsak bu sektörde yerimiz var demektir. Bu arada 18 yaşındayım. İyi çalışmalar dilerim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:32:31 -->-> Daha önceki mesaj 21:26:19 --
Haklı olduğun noktalar var ancak ülkede ki piyasayı düşünecek olursak modayı takip eden ve güncel, insanların ilgisini çekmeyi başarabilen tasarımlar yapabiliyorsak bu sektörde yerimiz var demektir. Bu arada 18 yaşındayım. İyi çalışmalar dilerim.
Ayrıca tam zamanlı olarak 3 yıl boyunca Uludağ Üniversitesi (Ulutek Yazılım Vadisinde) Turkticaret.net ve web.tv'de çalıştım. Yani tecrübe olarak emin ol bir çok insandan kaptığım ince noktalar benimde var