Hocam adamların işi gücü yok seni beni onu bunu mu takip edecek buradan.
Hocam şimdi sana nasıl bir cevap vereceğimi bilmiyorum onun için seni kendine haline bırakmak isterim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:14:48 -->-> Daha önceki mesaj 19:08:31 --
burada Anonymous küçük gören guruh 3 aylık link satışı için kendini paralayanlar.
Yahu arkasında o var bu var şu var diye bi edebiyat var bizim ülkede. Ne kadar meraklısınız herşeyin arkasına önüne yorum yapmaya.
Anonymousun video ile üstlendiği bir çok olay var. Bunlar zaten dünya basınında haber oldu. Çoğu kişi bilmiyor ama Anonymousun çözüme kavuşturduğu cinayet ve tecavüz gibi criminal olayların olduğu amerikada bir çok gazete tarafından haber yapıldı.
Diğeri için google'da arama yapınca bir kaç site ve facebook sayfaları var. 2 logolu yüzük bir logolu bardak 50 tl gibi şeyler çıkıyor
Bide bu ayyıldız diye hitap edilen arkadaşları bir tek bizim havuz medyasında görüyoruz. Daha bir gün independent guardian vs görmüşlüğüm yok.
Şu kadar siteye erişim kapattık falan diye goygoy yapıyorlar ortada elle tutulur gündeme gelmiş bir tane icraatları yok. Zaten öyle icraatlar olduğu zaman hepsini paketlerler.
Ülke olarak 3 dünya ülkesi gibi bişeyiz. Ne bi uydusu var ülkenin ne bi gemisi. Uzay araştırmaları desen bayburttan bakınca ayda allah yazısı görünüyordan öteye giden bişey duymadım ben. Ortada teknolojik altyapı falan yokken nasıl oluyordu şöyle heykır bi ülkeyiz böyle heykır bi ülkeyiz modunda oluyoruz anlamıyorum.
Kardeşim Türkiye'yide ufak görmemek lazım
http://www.alexa.com/topsites/countries/TR burada 1 sayfada 25 site adresi var , 20 tanesine gözü kapalı girip çıkan babaoğulları var bu ülkede