Bence 1. şıkkı yapabiliyorsanız veya o tarz bir kaynağa sahipseniz hemen yapın.Yol katedersiniz.
2. şıkkı yaptığınızda küçük pürüzlere takılmam biraz para harcarım derseniz onları geçersiniz.
10. sayfada takılan sitene takıldığı kelimeden bir kaç tane footer link al bakalım hala orada kalmaya devam edecekmi birlikte izleyelim...
İyi çalışmalar...
Asıl konu sahibi arkadaşa önerim bu işte ciddi paralar var bence hiç zaman kaybetmeyin. yemek tarifleri konusunda site açtım. 4 tane tarif verdim. 1 ay içinde 3-4 TL bıraktı günlük 2-5 ziyaretçi ile.... Tr bir site olsaydı; 4 içerik yerine 100 içerik olmalıydı ziyaretçi sayımında min. 250 olması lazımdı 3-4 TL için.
İçerik sayını aylık 15 girsen altı ayda 90 içerik eder ki makaleler kaliteli ise 8-9. aylarda günlük 4-5 TL gibi rakamlar görmen bence mümkün. Ama kategori seçimini iyi yapmanı tavsiye ederim. Aynı tr de olduğu gibi ing de de tık başına 0.05TL göreceğin reklamlarla karşılaşabiliyorsun. Örneğin yazılım kategorisi az hit getirir ama tık geliri yüksektir. Veya seyehat hit alman neredeyse imkansızdır ama hit alırsan gelirin inanılmaz yüksek olur. Ki affillate reklam işine girip birde clickbank tarzı sistemlerden satış yapabilirsen daha başka bir iş ile uğraşmazsın.
hocam 1. şıkkı yaptığım 4-5 sitem var, hepsi 10. 16. 14. 12. sayfalardalar 1 aydır kaldılar öyle. kelimeler de ingilizce. sadece eski içerikleri girip bıraktım makalelerin içinden kelimelerden link mi versem acaba? ya da her siteden birbirine link versem nasıl olur? seo konusunda pek bilgim yok. domainler de prli hep hocam. pr 3 pr 2 pr 3 pr 1.
2. şık için nasıl yol katedebilirim?