Mitsubishi, Toshiba, Daikin dışında diğer markaları fazla önermem. Arçelikte iyidir ama son 2 yıldır arçelikten ne aldıysam bir buzdolabı hariç hepsini garantiye gönderip yenileriyle değiştirdim. Onun için arçelikten sıfır mal alırken 2-3 kere fazladan düşünün... Hatta yeni değiştirdiğim bulaşık makinası yine acayip sesler çıkartıyor. Bu defa balkondan aşağı atıp haberlere çıkartacam.
Klimalardaki btu değerlerine çok ta takılmayın. Odayı değilde kendinizi serinletecek ya da ısıtacak bir klima arıyorsanız btu düşük değerlerde alın. (fiyatıda uygun olur, enerji tüketimide...)
* Vestel gibi bir markanın yanına bile yaklaşmayın...
baymaktan almıştım 12 btu 3 ay önce mütahit duvardaki klima borularını 18 ve 24 btuluk yaptıgı için allahtan zamanında servisi çağırıp sorunu öğrendim geri veridim 14 gün dolmadan onun için 18 ve 24 lükler çok pahalı diğer markaların 34mt kare bi alan ofisimiz onun için ısıtsın yeter bizim için.
Vestel inverter klimamız var. 2 tane. Çin malı. 3 yıldır kullanıyorum. Sorun yok.
İnverter klimalar çok soğuk havalarda çalışabiliyor.
inverterin tek artısı bumu acaba ve benim alacağım ürün max kaç derecede soğutabiliyor bu konuda bilginiz varmı ?