Merhaba arkadaşlar bir konu hakkında bir kaç noktaya değinmek istiyorum. İlgili söz konusu geçen grup rusyaya değil saldırmak kafa bile tutulsa kafaları anında gidebilecek bir konumdadır tabiki şuanda yer alanlar için eski grup çalışanları değil.
Ülkemizin saldırı altında olması, güvenlik tedbirlerinin yetersiz olduğu anlamına gelmektedir. -ki ben burada her iki tarafıda övmüyorum. Anonmyyous denilen grup başı boş değildir . ben bile 4 gündür .tr domainimin nslerini çevirmişim fakat dnsler oturmamış site kapalı durumda ve mağdur durumdayım.
Forumda gördüğüm kadarıyla herkes bu grupla dalga geçmeye çalışıyor fakat hiç işin sonunu düşünen yok güzel kardeşim canım ben bu forumda üye isem kalkıp burda tanıtım , link, ticaret yapıyorsam senin hakkında yok öyle adamlarla dalga geçip , burayı kapattırmaya lütfen rica ediyorum kimse İlgili grupla dalga geçmesin. Türkiye çalışanı sayısı 4'dür yarın öbürgün kulaklarına gider kalkıp buraya yönelirler mağdur altında olan biz olacağız. onun için herkes birşey yazınca ne yazdığını bilsin çocukça işler yapmaya gerek yok.
Türkiye'de Anonmois midir nedir bu grupa kafa tutan Diyarbakırlı The_BeKiR'dir. ve bu bir gerçektir onunda şuanda kafa tutmama sebebi ise geçmişe dönük kafa tuttuğu için malum bu ülkeye kim fayda sağlarsa içeri giriyor onun için denetime tabi tutulduğu için , karışmıyor ve geri çekilmiş plandadır.
kimse kalkıp yok ayyıldız yok bilmem ne kafa tutuyor demesin. yalan/dolana gerek yok.