BatiGunesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yabancı editörlere yazdıracağım. Hazır konusu açılmışken eğitim hakkında olacak. Sizce giriş yapmak mantıklı mı ? Yoksa Türkçe kadın portalı veya genel teknoloji bloğuna'mı yatırım yapılmalı.

Teşekkürler...
Kusura bakmayın geç cevap veriyorum. Bütçenizle alakalı bir durum yabancı site işi, nereye kadar dayanırsınız bilmiyorum. Türkçe içerikte ise örneğin teknoseyir yada technopat yerine neden sizin siteniz ziyaret edilsin bunun cevabını kendinize verebildiğiniz zaman işe koyulun derim. Ya ilk olun yada en iyi fakat bizim gibi küçük oyuncuların en iyi olması baya zor çünkü iş gelip maddiyata dayanıyor. Siz yabancı içerikte bi tane istediğiniz alanda site açın derim bir tane de kendinize şöyle arada sırada karalama yapabileceğiniz bir site açın derim, hem yabancı diliniz gelişir hem de yabancıların arama motorlarını nasıl kullandığını görürsünüz. Buna göre diğer sitenize makale yazdırırken şöyle olsun böyle olsun diye akıl da verebilirsiniz.

Son olarak yabancı içerikte ne kadar özele inerseniz o kadar başarılı olursunuz, örneğin balıkçılık yerine misina türleri ya da olta bakımı üzerine bir site daha özel ve geridönüşü sağlam ziyaretçi getirir. Bu şekilde farklı alanlarda sürümden kazanabilir, hangi alandan ne kadar kazanç sağlanıyor öğrenip yolunuza devam edebilirsiniz.

İyi çalışmalar.