EmreUnan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elektrik ile Villa da ısınıyorum.

2 oda da klima var, Mitsubishi Electric, pahalı klimalar.

Sen petek radyatör ile ucuza kapatabilirsin işi.
Termostatlıdır, belirli sıcaklığa ayarlarsın o sıcaklıkta sabit kalır.
Ne kadar geleceği, binanın cephesi, yalıtımı, dairenin hacmi, dış sıcaklık vs. çok etken var.
7 dilimli olanları 100 liradan başlar, 10 Dilim ve üstünü öneririm sana. Marka olarak Fakir, Delongi iyidir, diğerleri de alınabilir, fiyatına göre bakarsın.
Bendeki klimalar SEG diye bir markanın. Sanırım o yüzden böyle. Ev sahipleri ucuza mı kaçıyor bilmiyorum ama kendini ısıtıyorlar sadece. Bende de her iki odada var ama sadece soğutmaya yarıyor, ısınmaya gelince sınıfta kalıyor maalesef

Şu anda 3 tane seçtim. Özellikle bir tanesi klimaya benziyor ama aşırı övmüş insanlar. Sizce hangisi daha mantıklı hocam?

İlk ürün.
İkinci ürün.
Üçüncü ürün.

aLoHaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben şuan Antalya da yaşıyorum. Böyle bir soğuk Antalya da hiç yaşamamıştım. Antalya böyleyse diğer yerleri düşünemiyorum. Allah sokakta yaşamak zorunda kalanların yardımcısı olsun. Size de tavsiyem çıkma bir klima alın. Bu soğuğun önüne başka birşeyle geçemezsiniz. Allah kolaylık versin...
Amin hocam, bende aynı şeyleri düşündüm dün gece. Gerçekten Allah sokaktakilere yardım etsin, korkunç bir şey bu Ege ve Akdeniz bile böyleyse, diğer bölgeleri düşünemiyorum bile...

Bu arada çıkma klima demişsiniz. Dile getirdiğiniz şey ŞURADAKİ ürün mü acaba? Bayağı övmüşler de, sizce almalı mıyım?

U_uR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tamam öğrencisiniz anladım ama 100 lirayla 1 ayı geçiriyosanız bence sayılı insanlardansınız.

Doğalgazla ısınan insanlar şuanda 150-350 lira arası faturalar ödemekte.

Tavsiye kısmına gelince: Güzel bir ufo alın klimadan az yakar büyük ihtimalle yanınıza koyun en azından ısınırsınız. Otomatik ayarlı oluyo zaten onlar ısındıkça kendi kapanıp açılıyo falan
Hocam şöyle ki, evde ilk defa kalıyorum. Ailemden ayrı ilk kışım ve faturaları da yeni yeni öğreniyorum haliyle. Hani en fazla 50 TL'lik faturalara alışmışken, birden 100 TL'nin üstüne çıkınca hesabım dağıldı haliyle. Bir de onu da geçtim, hani sağlık için sorun değil illaki ödeyeceğiz tabi ama ısınmıyorum da yani. Param boşa gidiyor, o yüzden bu kadar hayıflandım Bu arada doğal gaz henüz aktif değil diye o kadar laf ediyordum da, 150 ile 350 arası da korkunç bir rakam. Ailemi yavaştan hazırlıyım en iyisi ben bu fiyatlara.

UFO'lara baktım. İyi olarak nitelendirilenler genellikle 300 TL civarı oluyor. Daha fazla da üstüne çıkmak istemiyorum zaten. Öyle bir tercihte bulunabilirim. Bari oturduğum oda ısınsın hani sadece.